perjantai 3. helmikuuta 2012

kotona -- at home


minä ja kaksi nuorimmaista vietimme koko päivän sisällä. keittiöpuuhia, muistipeliä, synttärivalmisteluja (huomenna on kutsut vain kahdelle lähitienoon ystävälle, edelliset juhlat olivat koko koululuokalle), askartelua, namuja, viliapina dvd ja ikkunalautalumien ihailua. toivottavasti te kaikki voitte hyvin! paljon kolareita tänään sanoo radio.










enkös juuri eilen siivonnut synttärisankareiden pöydän? toisaalta tilaa tarvittiinkin juuri legorakenteluille. ihan kivan näköistä.


E teki tänään itselleen tv:n. katseli pikku kakkosta.


nyt odottelen miestä kotiin juhlista. vierelläni appelsiinikookostee ja kasvispasteija :). ompas täällä hiljaista! yläkerrassa taitaa olla vieraita. ja koira kipittää siellä.

3 kommenttia:

  1. tyttönen juuri puhuikin tänään että on huomenna päästävä saarelle vaikken ole juhlista mitään puhunut;) ja tultaiskin mutta mies töissä enkä kolmen kans millään...terkkuja tutuille! täällä ainakin kaikki kunnossa ja mies ei onneksi ollut tien päällä tänään. huh,mitä uutisia on ollut.

    VastaaPoista
  2. Joo no nyt varsinkaan ei kannattais edes tulla kun bussit ja autot vaan kolaroi kolaroimistaan! Hurjaa menoa. Niin eikä muutenkaan odotettu teidän tulevan sieltä asti. Tulkaa kyläilemään kun teille tulee muutakin asiaa tännepäin.

    VastaaPoista
  3. Kivan näköistä. Sisäpäiviä ollut meilläkin, onneksi on kerho. Tänään pitäis mennä uloskin, toivottavasti ei ole niin kamalan kylmä kuin pahimpina päivinä. Hyvää viikonloppua:)

    VastaaPoista