lauantai 28. heinäkuuta 2012

yksin -- alone

tänään tein juurikin vain sitä mitä kunakin hetkenä mieleni teki tehdä. rakas mieheni järjesti minulle vapaapäivän. 


päivään mahtui aamusuihku, monta mukillista mustikkajuomaa (resepti jossakin tuolla aikaisemmissa jutuissani) ja parin velvollisuuden hoitamista. sitten pakkasin kassin. vettä, viinirypäleitä, pari kirjaa, kirjoitusmateriaalit, kamera, kalenteri, pusero ja huivi. teki mieli lähteä pyöräilemään helteeseen, meren tuulen lähelle.

mahtava päivä takana! olin jossakin pöpelikössä koko päivän. luin ja kirjoitin. katselin ja kuulostelin. ihmettelin taasen kerran noiden paikkojen kauneutta. söin matkalta ostamiani eväitä.



kuulin kauempaa jonkun sanovan: "katsokaa mikä astui kalliolle!" minäkin pomppasin katsomaan, ajattelin että joutsen tai jokin harvinainen lintu on laskeutunut. mutta se olikin morsian! hauskaa, hipsutteli vierestäni helmoja pidellen kuvauspaikalle. hieno paikka kuvata.






6 kommenttia:

  1. Ihana päivä, ihana mies :) Mäkin joskus kaipaan vaan sitä että saan olla ihan yksin koko päivän. Vaikka vaan kotona. Olla omissa ajatuksissa, lukea, olla vaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tarpeen jokaiselle kun vaan muistaisi järjestää sellaisia hetkiä aina välillä. Siis tuollaisia pidempiäkin hetkiä. Myös lapset tarvitsevat yksinoloa, rauhahetken joka päivä, juuri luin.

      Poista
  2. oi ihana päivä sinulla ollut! t. johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ja miehellekin luvassa oma päivänsä ennen töihin paluuta.

      Poista
  3. no tälläiseen ratkaisuun päädyit ;) kuulostaa niin rennolta! voi että ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivän sisältö muotoutui hetki hetkeltä juuri sellaiseksi kuin teki mieli. En alussa tiennyt mihin päädyn. Illan tullen lopuksi päädyin salaatille rantakahvilaan. Tuolla pusikossa oli kyllä ihanaa. Kuuntelin tuulta, niin rauhoittavaa.

      Poista