maanantai 25. tammikuuta 2010

kevätmieli -- spring?

kevät on muka tulossa, mielessäni, vaikka ulkona paukkuu pakkanen! aurinko ja valon lisääntyminenkö sen saa aikaan? alla uusi seinäkalenterimme. mieheni sisko tutustutti meidät tähän taiteilijaan ja ilokseni mieheni oli tilannut meille kalenterin, itselleen T-paidan "chicago" ja minulle tuon pienen muistilehtiön. the spring is coming, in my mind, although it's freezing outside! the sunny sky must be causing it. here is our new calendar. my sister-in-law introduced this artist to us and my husband ordered a calendar, a "chicago" t-shirt for himself and a small notebook for me.



ruokakaupassakin voi shopailla! löysin lauantaina mukaani keväisen (valkoinen, nuput vihreät) hortensian ja tuon keväänvihreän kynttilän. hortensia oli juuri sopiva amarylliksen paikalle. on saturday i did some serious shopping in a grocery store! i found a spring (white, green buds) hydrangea and a spring green candle (above).

2 kommenttia:

  1. onpa keväisiä värejä!ja tänään on ollut ihana auringon paiste,kumpa vielä lämpenisi.m

    VastaaPoista
  2. huomasin jälkeenpäin että jopa E:lle ostamani collegehousut oli samantyyppistä keväistä vihreää! joku sisäinen tarve vissiin ollut keväistää oloa ja ympäristöä. kun ei pääse aurinkolomalle, odotellaan kevättä. B kertoi että tulossa -25 astetta?

    VastaaPoista