keskiviikko 20. tammikuuta 2010

takapiha -- back yard

takapihalla auringon laskiessa. tänään tajusimme että siellä onkin tarpeeksi jyrkkä mäki pulkalla laskemiseen! (kuvassa se häämöttää taustalla. alkaa kiviaidalta). takapiha pitäis muistaa ottaa käyttöön. in our back yard during the sunset. today we realized that there is steep enough run for sliding! (in the picture is in the very back near the rock fence). we should remember to use the yard more often.
nyt odottelen iltasaunaa. M sanoi että menet tällä kertaa ihan yksin. ah. hän lotraa itse juuri nyt uimahallissa ja sen saunassa. now i'm looking forward to the evening sauna. M said this time i should go there all alone. aah. right now he is having his sauna at a public swimming pool. relaxing and exercising.

2 kommenttia:

  1. luksusta saunoa yksin.mä valitsin tänään olosuhteiden pakosta toisin päin:muut menivät saunaan ja mä huilaan ja nautin hiljaisuudesta!m

    VastaaPoista
  2. kyllä! olin pitkään siellä. koko tunnin. moneen kertaan löylyissä ja taas suihkuun. välillä jalat seinällä, välillä kuumassa jalkakylpyvadissa :) oli niin hiljaista niin hiljaista. hyvä että pääsit nyt hiljaisuuteen. ja kun ei niin yksinkertaista aina järjestää.

    VastaaPoista