i came here to tell that it's worth trying out this christmas pulla! so soft and delicious. the recipe is from the newest yhteishyvä. the apricot jam topping makes it perfect. i haven't realized before that you could cover pulla with some jam. at least apricot jam suits well.
viikunoita ja anista laitoin puolet vähemmän, jotta lapset eivät nirsoilisi niin paljon. minulle myös oli just sopiva määrä.
i put half the amount of figs and anise so the children wouldn't be too picky. it was actually the right amount for me too.
today's flour covered baking and shopping helper.
so the long finnish independence day weekend started here in very finnish way. some pulla and also a big pot of pea soup. the ice skates are sharp again --let's see if we'll already have a chance to try them out. comfortable and relaxing weekend to you all!
voi kääk!luin ohjeen minäkin-no leivon sen ehkä jollekin muulle...otan itse palan 70% suklaata;) m
VastaaPoistaoi ei, sulle ei nyt oikein pitäis täällä tällaisia esitellä. mutta sulla on kyllä mahtavan hyvä itsehillintä menossa että ei sen puoleen.
VastaaPoista