maanantai 6. kesäkuuta 2011

W:n juhla -- W's day


tilaisuus oli kaunis, siunaus oli kaunis, kaikki oli niin kaunista. isosiskoni oli paikalla kuin myös muutama ystäväni perheineen.

the meeting was beautiful, the blessing was beautiful, everything was so beautiful. my big sister came as well as couple of friends of mine with their families.




illalla ei huilattukaan kuten vanhukset ajattelivat vaan jammattiin jytäjyrsijöiden tahtiin :). kiitos kaikille mukana olleille niin kirkolla kuin koko päivänä ja lahjoista, joita emme todellakaan halunneet mutta kun ne näemme niin haluamme ;)

in the evening we did not rest as the old ones wished but were dancing around to the beat of jytäjyrsijät (a finnish children's band) :). thanks to you all who were with us at church or during the whole day and thank you for the gifts that we really didn't want to get but when we see them we we want ;)

3 kommenttia:

  1. Me oltais niin mielellään tultu, mutta oltiin kipeenä. Onnea vielä W:lle! Ja koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. kiitos heini ja koko perhe: meillä kaikilla oli niiiiin mukavaa siellä suloisen w:n juhlissa!

    VastaaPoista
  3. sarafiina harmi kun te kipeinä, mutta olittehan juuri viime sunnuntaina neitsarilla :)

    Mira, kiitos kuuluu teille ja muille frendeille :) Niin ja herkkupöytä ei todellakaan ollut vain meidän ansiota. Suloisuus muuten tänään alkoi kikattelemaan ja muutenkin ääntelemään entistä innokkaammin. Niin hauskaa tuollainen innokkuus.

    VastaaPoista