torstai 8. huhtikuuta 2010

reseptit -- recipes

vetolaatikollinen reseptejä. kaikki nämä vuodet etsiessäni tiettyä reseptiä olen kelannut puolet sisällöstä läpi ennenkuin olen löytänyt haluamani. tänään sain aikaiseksi laittaa reseptit 12 eri lokeroon haitarikirjaseen. a drawer full of recipes. all these years when i have tried to find a certain recipe i have went through half of the pile before i have found what i need. finally i put all the recipes into 12 different pockets of an accordion book.


ihana tunne nyt. tuli into kokeilla taas muutakin kuin viimeaikojen kaavoihin kangistunutta kokkausta. kansio on akateemisesta kirjakaupasta. maksaa aika paljon, noin 17 euroa. muoviset ovat halvempia, mutta niissä taskujen alalaidat ovat aina avoimet, mistä en tykännyt. ja onhan tuota pahvista kivempi tunnustella. otsikoinnit tein itse nähtyäni ensin kuinka paljon mitäkin reseptejä minulla on. a lovely feeling now. i became enthusiastic about trying something else than the old pattern type of cooking i've been doing lately. the folder is from akateeminen kirjakauppa (a bookstore). it costs quite a lot, about 17 euros. the plastic ones are cheaper but in those the lowest edges of the pockets are open which i didn't like. and it is much nicer to touch the cardboard one. i made the headlines by myself after seeing first how many different types of recipes i actually have.

3 kommenttia:

  1. Hienoa Heini nyt on receptit tallessa.Samaa minä olen tuskaillut.Paras receptikirjaseni on pieni kulunut vihko missä tärkeimmät receptit on.Harkitsen sinun ideaasi.BG

    VastaaPoista
  2. this is so incredibly inspiring! I wish I was that organized!

    VastaaPoista
  3. BG: Koitin kans vihkoa joskus, peräti A4 kokoista, mutta en jaksanut liimata siihen aina kun alkoi niin paljon niitä kertymään. Itseasiassa vielä vähän kesken on tämä uusinkin projekti. Yksi läjä laittamatta taskuihin.

    Isa: I needed to do this to save some time! Don't bother making one --you have all of your creative wok recipes ready in your head :)

    VastaaPoista