perjantai 27. elokuuta 2010

eilen -- yesterday

eilen näimme paljon maatilaneläimiä ja ratsastavia ihmisiä. ruokaa laittaessani E oli jo siirtänyt näkemänsä leikkeihin :)

yesterday we saw lots of farm animals and people riding horses. while i was cooking E already transfered what he saw to his plays :).


eilen menimme kahden ystävän kanssa syömään ja istumaan iltaa vähän hienompaan paikkaan. ei ihan puistovaatteissa viitsinyt lähteä. sitten keksin: kun tulee mahdollisuus laittaa korkokengät jalkaan niin se tilaisuus on otettava vastaan! kahdesta korkokenkäparista ei ole vaikea valita :). valitsemani sopivat ihan kivasti farkkujen ja ohuen neulosmekon kanssa. vanha paksu neulekin tuli kaivettua esiin ja nypyt nypittyä. ilta oli oikein ihana ja ruoka oli hyvää. muutamia illan puheenaiheita: kuulumiset, rasismi, aikuisten ja lasten harrastukset, vanhemmuus. iloista ja vakavaa.

yesterday with two friends of mine --one from near, one from far-- we went to have a late dinner and chat in a fancy place. i needed to find something else to wear than playground clothes. then i got an idea: when there is an opportunity to wear high heels you need to take it! it's not hard to choose from my two pair of high heels :). the ones i chose fit quite nicely with the jeans and a thin knitted dress. i also found an old thick knit and picked the pills. the evening was lovely and the food was good. some topics of the night: how everybody is, racism, adult's and children's hobbies, parenting. fun and serious.

3 kommenttia:

  1. kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
  2. ah, mitkä kultaiset korkkarit. kahta ihanampaahan jotenkin on, että niitä voi käyttää vain harvoissa ja valituissa tilaisuuksissa!

    VastaaPoista
  3. shys: pitäis vaan useammin muistaa järkätä tuollaisia iltoja. ei liian usein, mutta vähän enemmän. nyt tuli järkättyä kun yksi ystävä tuli kaukaa käymään.

    Heli: Nuo korkkarit muuten on tummanruskeat, joissa hieman sellaista kuparihtavaa kimallusta. Kuva valehtelee aika lailla. Piti ihan mennä katsomaan, ja todellakin, ne näyttävät kultaisilta!

    VastaaPoista