torstai 19. tammikuuta 2012

kuulumisia -- greetings

matkan jälkeen olemme ehtineet sairastamaan (D ja S), hoitamaan jäähän päänsä iskenyttä ja valvomaan, mutta myös iloitsemaan lumesta (tänään sitä todellakin tulee!), luistelemisesta ja mäenlaskemisesta. olen pitkästä aikaa osannut istua alas E:n kanssa antaakseni hänelle sen huomion ja välittämisen jota hän tarvitsee. olemme järkkäilleet lasten tavaroille omia paikkoja. loputkin E:n ja vauvan jutut siirtyivät pois isoveljien huoneesta. vauva tietää missä hänen lelunsa ovat. avaa olkkarissa alimman vetolaatikon ja on kiinnostunut. eiköhän tässä taas piakkoin lähde tavaraa kodista eteenpäin ja kirpparille. puntaroin nyt entistäkin tarkempaan, mitä tarvitsemme. hyvä mieli.




















4 kommenttia:

  1. Tervetuloa takas ja lumisiin maisemiin! ;)
    Järkkäily on kivaa.. Ihanan eloisaa meininkiä teillä :)

    VastaaPoista
  2. oho onpas pojat venähtäneet taas...ja pienin on niiiiin suloinen tapaus. mukavia touhuja siellä! täälläkin pitäisi taas käydä kaapit läpi ja pienet vaatteet kirpparille! huh että nuo kasvavat....

    VastaaPoista
  3. Kivaa kun tänne on tullut uutta! Kodikkaita kuvia, ihana tunnelma. Ja piirustukset!

    VastaaPoista
  4. Pony Rider: Kiitos :) Järkkäilystä tulee hyvä mieli ja on kivaa vaikkakin yritän kokoajan että sitä järkättävää olis vähän vähemmän!

    Mira: Pojat menee kohta äidin ohi. No ei ihan mutta lähestyvät kovaa vauhtia kasvojeni tasoa. Pienin on kyllä niin ihana, eläväinen, menossa mukana ja maistelee kaikenlaista innolla. Varsinkin roskia lattialta!

    rva Reipas: Kiva kuulla että joku kaipaileekin! Olen mennyt ajoissa petiin viimeaikoina aika monena iltana jos suinkin olen pystynyt asioiden hoitamiselta niin blogielämä on ollut vähemmällä vaikka kuvia yleensä jonkin verran kertyy kameraan.

    VastaaPoista