lauantai 1. kesäkuuta 2013

helle jatkukoon -- let the warm days continue

eilen oli ihana päivä rannalla. vietimme siellä melkein koko päivän. kesäloman alkamisen kunniaksi ja ystäväperheen läksiäisten merkeissä. tässä muutama iltakuva. silloin lapset jo alkoivat rauhoittua, aurinko käydä lempeämmäksi ja takkia täytyi vetää päälle (minun:)).
lasten ystävien muuttaessa pois voi todeta, että onneksi on sähköpostailu keksitty. jos he haluavat olla yhteydessä, voivat. helpottaa edes pikkuisen.


silloin kun veljesten leikit sujuvat mutkitta... sitä on ilo katsella.
mahtava piknik syntyi tänään illansuussa minulle ja W:lle lidlin tuotteista. maalaiscroissant, karjalanpiirakka, mansikoita ja kokeilimme persikka-vadelma-smoothieta sekä mustikkarahkaa ekan kerran. molemmat oli tosi hyviä.


torstaipäiväni hurahti silmäklinikalla. uusi silmäprobleema, huoh. mutta se täytyy sanoa, että klinikalla käydessä tulee kaikesta huolimatta kiitolliseksi. siellä näkee silmää jos jonkinlaista ja alkaa ihmetellä terveen silmäpallukan ihmeellisyyttä.


2 kommenttia:

  1. kuuma on ollut täälläkin.olen vaan kaksi päivää viettänyt keittiössä. keitin vaan kymmenen litraa mansikkaraparperimehua ja tänään menikin osa päivää leipoessa.ja pienellä retkrläisellä ihanasti lusikka pienessä kätösessä ;) voi toivottavasti ei mitään vakavaa silmäsässi?tiedän paikan olen siellä itsekin aikoinaan muutaman kerran saanut apua, siis silmäklinikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa mehua. Vähän lisäkuumuutta hellasta. Minä heitin tänään talviturkin kylmässä meressä, laiturilta laskeuduin alas hetkeksi vilvoittelemaan :). Silmä on ja ei vakavaa. En näe koko alueella, mutta toimii sentään tavallaan. Vielä avoinna joitakin asioita. Seuraava tapaaminen tulossa juhannusviikolla.

      Poista