lauantai 7. kesäkuuta 2014

loma! -- holiday!


kesäloma! mukavaa vaihtelua meille kaikille. saimme lainaksi ilmakiekon, joka on ollut suosittu. eilen kokeilimme lainaongilla kalaonneamme, mutta saalista ei ole vielä ruokapöydässä näkynyt. :)meillä ei ole enää rattaita! pienin ei niissä enää viihdy, joten päätimme myydä ne. onneksi ne menivät heti kaupaksi.

olemme kolmen vanhimman lapsemme ja ystäviemme kanssa viettäneet päiviämme maauimalassa uiden, saunoen, jutustellen ja eväitä syöden. on tuntunut hyvältä uida pitkästä aikaa, "sosialisoida" ja elää kesässä. 

piknikkausi tuo mukanaan eväiden pakkailun ja karjalanpiirakat saattavat pian alkaa tulla korvista ulos. ;) otan mielelläni vastaan vinkkejänne kesäeväsvalikoimaamme. itsestäänselvältä kuulostavia myös, sillä sitä ne eivät välttämättä toiselle olekaan. tässä meidän tämän viikon retkieväsvinkit:-vaaleahkon leivän siivuja (esim. kaurapuikuloita pussillinen) ja maapähkinävoipurnukka
-hedelmät (meillä oli omenia ja mango) ja hedelmäveitsi --ei tarvitse etukäteen kuoria kotona :)
-kirsikkatomaatteja ja tomaatteja
-banaaneja 
-grahamlihapiirakoita (näitä tarjoiltiin lapsuuden kouluissani:)
-porkkanoita
-pistaasipähkinöitä
-lidlin minipakastepitsoja (nämä oli kyllä paistettava etukäteen illalla, mutta sitten ne olivat aamulla valmiina)
-keitettyjä kananmunia (kuorimme ne kotona)
-tomaatti-mozarella-basilika-rucola-viinirypäle-oliiviöljysalaatti
-ystävillä oli myös herkullisen näköisiä salaatteja ja voileipiä ja yksi helppo oli rahkapurkki, johon oli lisätty ananaksen paloja ja pähkinöitä --aion kokeilla.

2 kommenttia:

  1. Kyllä kesällä on ihanaa! Hyviä eväsvinkkejä, muuten. Meillä makoilee maapähkinävoipurnukka jääkaapissa, mutta ei ole tullut mieleen ottaa sitä mukaan evääksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linjoilla taas :) Kiitos! Nyt vain toivotaan parempia eväsilmoja meille kaikille.

      Poista