torstai 22. tammikuuta 2015

taidetta ja uusi kone -- some art and a new machine


yksi päivä E halusi opetella tekemään letitettyjä pullia, joita emme koskaan ole leiponeet, mutta olisi hauska joku päivä kokeilla (kuvassa kotitekoista muovailuvahaa).


tänään oli ilo käydä E:n koululla katsomassa, mitä kaikkea he siellä ovat tehneet ja oppineet.



kuva viime viikonlopun synttäreiltä, missä vierailimme.


tänään myöhästyttyäni jumpasta lapsen normaalia pidemmäksi venyneen saksofonitunnin vuoksi astelin pokkana kauppaan ja ostin pesutornin. :-)

2 kommenttia:

  1. Onnea! Pesutorni on parhautta! En ole osannut päättää onko kuivausrumpu kauhean ekologinen ja päinvastoin hyvä juttu - tästä olen saanut ristiriitaista tietoa - mutta voi miten se helpottaa elämää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :-) Niin, kyllä se varmasti helpottaa tietyllä tavalla, vaikka pyykin ripustamisvaiheesta olen aina tykännyt tosi paljon!! :-) Myös olen ajatellut ekologiseksi ripustamisen ja vaatteet eivät ole kuluneet yhtä nopsaan kuin rumpukuivatessa. Mutta nyt haluan ripustuspaikan tilalle paikan koris-, luistelu-, ym. kamoille, jotka lojuvat lattioilla. Kylppäriin mahtuu onneksi Ikean minikokoinen ripustusteline pyykille, jota en rumpukuivaa. Olen iloinen uudesta ratkaisusta. :-) Ja tietty haluaisin sen heti NYT ;-)

    VastaaPoista