lauantai 21. helmikuuta 2015

kuvia lontoon reissulta -- pictures from trip to london


airbnb:n kautta majoitus. huippu mesta (oli vain hotelliksi tarkoitettu tämä).aamun ihan paras aloitus oli kävellä perheen kanssa kensington gardensissa. muistoja tulvi joka puolelta, kun etenimme kirkolle saakka ja sieltä takaisin. asuimme näillä nurkilla aikoinaan muutaman vuoden ajan. lasten mielestä reissun kohokohtia olivat aika tavalliset asiat: leikkiä tässä kivassa leikkipuistossa, lukea kirjastossa kirjoja, syödä ihanaa kookosananasjätskiä, tavata ystävää…

ihana juoma tämä.


intialainen 'khan's' on 'must' lontoossa käydessä.lempparimuseoni, johon emme tällä kertaa päässeet (oli kiinni ohikulkeissamme). serpentine gallery.science museumin bubble show on hauska. 

vanha pikkuruinen kotimme tuolla. oi. busseilla oli kiva liikkua. ja kävellen. näki paljon.reissumme readingiin ystäväperheen luokse. ihana päivä yhdessä. meitä syötettiin jatkuvalla syötöllä, huh. lihoin reissussa varmaan monta kiloa.
kauniissa ilmassa oli kiva kävellä. esikoistemme kaveri tuli readingistä luoksemme yhdeksi yöksi ja päiväksi. kävelimme yhdessä näillä paikoilla, pysähdyimme ihmettelemään katuelämää siellä täällä. söimme wagamamassa ja leikimme leikkipuistossa.
juomavalintani 'clean green' oli namia. nyt taas itse kokkaillaan… reissussa teimme aamupalat ja iltapalat kämpällä ja ostimme joskus valmisaterioita M&S:ltä asunnollamme lämmitettäviksi. tykkään heidän monista ruuistaan.

uudet kevätkenkäni. :-) 
minua kiinnosti melkein enemmän kuin lapsiamme suomalaisten puistojen härveleistä poikkeavat vempaimet. mukavaa vaihtelua niin aikuisille kuin lapsillekin! :D


 

regent's parkissa oli ihana kävellä, vaikka se ei vielä talven jäljiltä loistossaan olekaan. yllätyin, kun pojat tykkäsivät seurata erilaisten lintujen elämää niin pitkään tältä sillalta.late-lammasta katsomassa lähiteatterissa. sadepäivän iloja. 


nami uutuuslöytö. yksi asia, mitä lontoosta kaipaan ovat hyvät vihannekset ja hedelmät. uimahalli, jossa kävin aikoinaan. 

 ja kirjasto.


humus on siellä hyvää, ihan kaupastakin ostettu (toisin kuin täällä). olen humuksen suhteen kenties liiankin vaativa, kun etsitään täydellistä humusta. 


tate modernin luona oleva silta muistutti yllättävän paljon alla olevaa taideteosta, vaikka niillä ei mitään yhteyttä pitäisi ollakaan.
tate modernin tila, jossa ed. taideteos on ja tämä toinen puoli ovat minusta upeita tiloina. seinän värit myös (eivät tässä tule esiin, kuten siellä seisoskellessa).ei, se en ole minä! seisoskelemassa taten edessä. :D (vaikka joskus samanlaiseen asuun pukeuduinkin). 


southbank centerin lasten festivaalilla oli cowboy-esitys ja W kokeili krokettipallon lyömistä. vähän liikaa ihmisiä minun makuuni. olimme siellä hetken.skeittaajia ja skuuttaajia. 


namia meksikolaista katukauppiailta.


yksi mieliostoskaduistani oxford streetin sijaan on kensington high street. 


holland parkissa on myös kiva kävellä. kaunis paikka. muistoja täältäkin...hih, taas näitä leikkipuistokuvailujani.


lontoon tällaiset 'mewsit', pikku kadut, joissa on söpöjä koteja, ovat minusta kivoja.


päiväbussilippu aikuiselta maksaa nykyään viisi puntaa. taisi olla puolet vähemmän, kun asuimme siellä. lapsilta maksua ei mennyt.


mieheni "welcome to finland" minulle. :D tänään kotiin saapuessamme huomasin, että ruisleipää ja enempi salaatteja tekikin jo mieli. ja mämmin söin heti.

2 kommenttia:

  1. Oi teillä oli tosiaan huippu reissu. Kuulit varmaan M:lta, että tuo on meidänkin tuleva kotikaupunki. En malta odottaa, kiitos kuvien jakamisesta! Saara

    VastaaPoista
  2. Saara, Mark kertoi. Ihanaa! Ollaan yhteyksissä. :-)

    VastaaPoista