keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

onnellinen -- happy

 
alan olla elävien kirjoissa...


perheemme nimpparisankarin kunniaksi saimme jokunen päivä sitten jälkkäriksi banaanikakkua.
kiva, kun löytämäni oksat olivat vielä hengissä. tervaleppiä ilmeisesti! paljonkohan meillä on mennyt rahaa mansikoihin tänä talvena? olisipa isompi pakastin, niin voisi kesällä ladata sen niitä täyteen.pieni synttärisankarimme ja hänen toivelahjansa, keppihevonen! voi sitä iloa, kun synttäriaamu viimein koitti. olin suihkussa: "äiti, onko tänään mun synttärit?" "kyllä :-)". juosten veljille kertomaan: "jihuu, tänään on mun synttärit!!!" kerhon ovella hän seisoi suuri hymy kasvoillaan ja suorana kuin heinäseiväs open edessä. onnellisena kertoi, että tänään on hänen syntymäpäivänsä. nyt se päivä koitti! tuollaista iloa on kyllä niin ilo seurata.

5 kommenttia:

 1. Onnea pikkumiehelle <3 ja elävälle äidille :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut :) Kivoja kuvia. Ja mä olen miettinyt ihan samaa että paljonkohan menee KUUKAUDESSA rahaa pakastemansikoihin, joskus kilon pussi ei kestä edes kahta päivää...Päivittäin syödään niitä, paitsi jos jostain syystä pääsee loppumaan. Varmaan välillä ollaan syöty Siwankin mansikkahylly tyhjäksi :D Harmi tosiaan ettei mahdu isoa pakastinta että saisi kesällä itse talteen.. Isän luokse voisin kyllä jonkun verran pakastaa.

  VastaaPoista
 3. "Elävien kirjoissa" - flunssa iski sit suhunkin? Mä olin pari päivää tukkoinen, kurkku kipeänä ja hengittäminen raskasta. Väsyttikin kuin pahimassa raskauskoomassa. Kunnes tajusin kokeilla allergialääkkeitä ja saman illan aikana alkoi helpottaa. Tämän takia kevät ei ole lempivuodenaikani :)

  Meillä on iso kaapipakastin puolillaan marjoja. Ja niitä kuluukin. Mansikoita ostettin kaksi laatikollista viime kesänä ,mutta anoppilasta on tullut täydennystä vuoden aikana. Samoin saadaan sieltä mustikkaa, viinimajoja, vadelmaa ja puolukkaakin. Eli huolto toimii. Toki käydään itsekin marjassa kun ollaan siellä marja-aikaan, mutta kyllä se enempi sellainen elämysretki meille on ollut. Pitäisi opetella oikeasti itse.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Anu: Kiitos :) Hyvää pääsiäistä ja loppuraskautta!
  Vappu: Hauskaa, kun teillä sama homma. Mansikat on niin helppoja! Sulamaan vaan pöydälle ja menee lapsille sellaisenaan. Ja terveellisiä.
  Minna: Joo, flunssa iski ja oli pitkän kaavan mukainen. Tosi väsyttävä myös. Heikkona ja lihassäryt ym. Jotakin influenssaa ilmeisesti. Hienoa, että sulle auttoi allergialääkkeet ja tajusit ottaa niitä. Ihanaa, kun marjatilanne teillä noin hyvä.

  VastaaPoista