perjantai 19. huhtikuuta 2013

arjen eksotiikkaa -- exoticism for everyday

olen täällä ihastellut eriskummalisten hedelmien ulkonäköä ja värejä. ei mitään lähiruokaa, ei todellakaan, mutta ostin nämä ja rasiallisen ananaskirsikoita ilahduttamaan erästä henkilöä huomenna.


ylärivi: puutomaatti tamaril, maracuja, pepino meloni
välissä: feijoa
alarivi: mangostaani, pitahaya punainen, guavahedelmä
(punnituslapuissa nimet noin)

olisi kiva tietää miltä nuo maistuvat. onko jollakulla kokemusta?rosamundatkin alkoivat näyttää eksoottisilta :).ostin yhden mangostaanin myös itselleni ja miehelleni. apua miten hyvää se oli. nuo keskellä olevat valkoiset lohkot syödään. kansi aukeaa kuin kuppi. onhan noilla hintaa, mutta silloin tällöin. mangostaaneja saa ainakin stokkan herkusta. cat's meow blogin pitäjä tutustutti minut mangostaaniin pussukan kuivattuine versioineen (thaimaan tuliaisia).


ei lähiruokaa tämäkään, mutta oli pakko kokeilla pina colada mehujäiden tekemistä tiny happy -blogin innostamana. hän ehdottaa, että jäätelöön voisi laittaa kookoskermaa ja ananasmehua (molempia yhtä paljon), mutta itse laitoin kookosmaitoa (ilmeisesti ei ihan sama asia kuin kookoskerma?) ja tuorepuristettua ananasmehua (lidl). tykkäsin jäädykkeen mausta, rakenne on hieman hileilevä, mutta kermaisuuden ansiosta hileilyn voi antaa anteeksi. meidän kaksi pienintä tykkäsi, isoimmat eivät. (mieheni ei maistanut, hän oli tapaamassa kirjailija john irvingiä!).söpöjä pikku  pumpuloita. nämäkin thaimaasta.W oli tänään niin söpö näine saappainensa. hän sai tyttöystävänsä meille kylään, nappasi tytön uudet saappaat ja piti niitä koko päivän jalassaan. suloisia pikku touhuajia. puhuvat toisilleen mitä osaavat :).


kävimme tänään illalla tivolissa. hauskaa. kevät on tullut, koska tivoli on tullut. myrskyisän päivän jälkeen uskaltauduin liikkeelle untuvatoppatakissani. 19.4.! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti