tiistai 27. elokuuta 2013

tilanneraportti -- a short report

kameran esiin kaivaminen lienee merkki siitä, että voin paljon paremmin! aika ajoin tunnen tottuneeni melkein diagnosointeihin, erilaisten uutisten sulatteluun, tutkimusrumpaan ja yhden silmän varassa toimimiseen. pitkissä kantimissa vielä on hommelit ja mahdollinen apu, vaikka jo toisin ehdin luulla. syyskuulle on ripoteltu erilaisia tutkimuksia ja kuvauksia, sillä jonkinmoinen pattikin löytyi. uskon saaneeni paljon valoa ja apua ylhäältä. rakkaudenosoitukset läheisiltä ja muilta ovat yllättäneet minut. kiitos kaikille! 

yllä on mm. pari kuvaa hämeenlinnasta ja nämä viimeiset ovat tämän illan perheretkeltämme ihaniin rakkaisiin maisemiin.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti silmäongelmasi alkaisivat selvitä! Voimia syyskuuhun. Ja kiitos kauniista sanoistasi blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joku ongelmista selviäisi nopeasti, mutta koska eräskin operaatio saattaisi vahingoittaa tärkeitä paikkoja, on tutkimuksissa ainakin ensin edettävä pidemmän kautta. Sanat olivat totta :).

   Poista
 2. Voi kun se apu löytyisi! Odottelu on niin ahdistavaa. Sun todella kannattaa kuvata, ihanan valoisa ja positiivinen tunnelma näissä kuvissa, kuten kirjoituksissasikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, välillä harmittaa odottelu. Edellä juuri kerroinkin yhden syyn, miksi nyt on odoteltava. Kuvaamisesta: Ensinnäkin kiitos! Ja sitten: Ensimmäistä kertaa elämässäni (tai ekaa kertaa moneen vuoteen) ei ollut inspiraatiota kuvata, sille ei vaan ollut tilaa. Nyt taas tuntuu erilaiselta sen suhteen.

   Poista
 3. Minäkin uskon, että ylhäältä voi saada mielettömän määrän apua ja lohtua. Toivon sitä sinulle täydestä sydämestä ♥

  VastaaPoista