tiistai 6. elokuuta 2013

hiljaista -- silentheippa rakkaat lukijat,

minusta ei ole kuulunut kovin paljon viimeviikkoina. elämäni ja ajatukseni ovat täyttyneet terveyteen liittyvistä tutkimuksista (sairastelevasta silmästäni olen kertonutkin aiemmin) ja ne jatkuvat. palailen jossakin vaiheessa kertomaan, kuinka voin, mutta tässä siis syy hiljaiseloon blogimaailmassa. toivottavasti voitte oikein hyvin! 

10 kommenttia:

 1. voihan harmituksen silmä! olenkin ihmetellyt kun ei ole ollut täällä mitään!yritetään soitella joku päivä.tämä viimeinen viikko on niin täynnä kaikkea,mukavaa kylläkin ja osa sellaisia pakko hoitaa asioita ;) voi hyvin ja voimahaleja!

  VastaaPoista
 2. Voimia, toivottavasti selviää asiat ja mitään vakavampaa ei löydy. (Mulla tuntu menevän koko kesä autoiluharjotuksissa, hiljaiseloa itsekkin viettänyt..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea autoiluun ja inssiin! Kesällä muutenkin blogimaailma hiljaisempaa?

   Poista
 3. Voih... Kovasti toivottelen paranemista ja hyvää vointia! ♥

  VastaaPoista
 4. Ikävää. Tiedän miltä tuntuu, kun tuollaiset asiat valtaavat elämän. Toivottavasti asiat selviävät, ja alat itsekin voida paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä lamauttavat, kunnes asioihin tottuu. Voimia omiin kuvioihisi myös <3

   Poista
 5. rakkaat terveiset täältä minulta Birgitalta joka avasi blogisi 6.8 kertoakseni että tänään(6.8) Ranskalaiset saapuvat.(lähtivät taas)
  Paranemista ja jaksamista ja iso lämmin hali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas ihminen! Ihanaa kun saitte olla yhdessä, mutta kaipaus varmasti iso! Voisimme joku päivä tulla kävelylle :).

   Poista