maanantai 29. heinäkuuta 2013

mukavia retkikohteita -- nice summer trip places(linnuille S:lta. liikkistä. tornista viimeiseksi poistuneena söin ne vahingossa, koska en tiennyt hänen ajatuksestaan).
helsingin arabian liepeillä sijaitseva lammassaari oli kiva. niin myös iki-ihana nostalginen lintsi eli linnanmäki tervapuuntuoksuisine vuoristoratoineen, makkaraperunoineen ja metrilakuineen. laitteista mustekala viehättää minua aina uudelleen (miellyttävää vauhdinhurmaa). vuoristoradassa on myös mukavaa, ellei ajattele jarrumiestä (luotanko enemmän automatiikkaan kuin ihmiseen?). viimeisenä oli äidin oma jännityshetki, ukkoon jonottaminen. itse ukossa olemista voisi kuvailla "tällaiseltako tuntuu, kun lentokone syöksyy kaoottisesti kohti maata?" en ole ihan varma menisinkö uudelleen!

2 kommenttia:

  1. siellähän varsinainen hurjapää-äiti ;D me mennään keskiviikkona ja minä ajattelin keskittyä niihin makkaraperunoihin ja kermahillovohvelista otan sen pahan olon!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teillä oli onnistunut reissu tänään:) Ei tainnut sataakaan. Meillä osa perheestä oli viimeisessä puistoruokailussa, minun päiväni hurahti taas vaihteeksi silmäklinikalla.

      Poista