maanantai 22. heinäkuuta 2013

maaseudulta -- from the countryside

olimme maalla kymmenisen päivää. teki hyvää olla tietokoneetta, vaikka aluksi se hieman tylsältä tuntuikin. luonnonkauneus oli huikaisevaa. meille myös maistui marjat ja arkisten askareiden äärellä touhuaminen: mm. liiterihommat ja ulkona tiskaaminen lämpimässä tiskivedessä. ilmat muuttuivat loppua kohden aika myrskyiseksi mökkiniemessämme, mutta onneksi pääsimme vierailemaan vanhempieni mökillä, mummoni luona ja siskoni perheen luona. myös eräässä kivassa museossa kävimme. ystävällinen ihastuttava paikka, vähän seurasaarimainen, mutta pienempi (ah ne savusaunan tuoksut, tuli muistoja mieleen). museon pienin musta määkivä karitsa oli viehättävä :). W ihmetteli sitä hymyillen. isäni poltti sadesäällä juhannuskokkonsa, sitä W myös ihmetteli :). uno-pelikortit nousivat tämän kesän mökkihittipeliksi. keskustassa olleet leikkimieliset lasten "olympialaiset" olivat hauska kokemus pojillemme. minulta on jo tiedusteltu, voisimmeko hankkia keihään kotiimme!

ihanaa kun loma jatkuu vielä vähän aikaa. ei ihan vielä arkeen. 

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, rentouttavalta lomalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttava oli, toisaalta touhukas, sillä meistä jompi kumpi oli aina pienimmän perässä. Hänen ikänsä nyt sellainen, että silmät on oltava selässä :).

   Poista
 2. Ihanaa kotimaan matkailua :) Me ollaan tehty vaan päiväreissuja, sekin on ollut mukavaa, vaikka joku mökkilomakin olisi ollut kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaamatkailu rules! Päiväretkiä haluaisin itsekin vielä tehdä, katsotaan ehdimmekö. Mietinkin juuri tänään sinua ja mahdammeko törmätä, mutta en nähnyt teitä.

   Poista
 3. vai keihäs ;D oltiin nurkilla tänään pikaisesti ;)

  VastaaPoista
 4. Juu, näin muistelin, että to:na. Keihästä voisi kyllä poikien kanssa heitellä, jos lähellä olisi lainailupaikka ja kenttä. Ihan hauskaa touhua.

  VastaaPoista