keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

kesäkuvia -- summer pictures

kesään kuuluu paljon ihania makuja... raparperi, mansikka, vesimeloni, minttu, kanttarelli, mustikka, muikku ja muut. toivottavasti vielä vadelmakin. tänään maistoin mesiangervoteetä. kuivasin jokunen viikko sitten pari lehteä sitä varten. 

yksi paras asia tässä kesässä minulle on ollut seurata lasten vapaata leikkiä, pallottelua ystävien kanssa, uimista ja muuta kiireetöntä menoa.  

muutama supertuulinen päivä on kesään mahtunut. säät ovat kyllä olleet upeat tänä kesänä. 

lapset ovat leikkineet uusien tuttavuuksiensa kanssa ja aika paljon tänä kesänä myös suomessa vierailevan ystäväni poikien kanssa. tietysti myös vakkariporukka on ollut usein koolla.

minä olin viime viikolla nuorten naisten (12-17 v. tytöt) kesäleirillä, sillä olin mukana järjestämässä sitä. aina löytyy opittavaa, mitä voisi tehdä paremmin, mutta sain nähdä monen nuoren iloa, ystävyyttä ja vahvistumista, se oli mahtavaa.
pieniä symbolisia lahjoja leirin avainhenkilöille. 

seurakuntamme lähetystyöntekijät saivat eräänä sunnuntaina ihanaa meksikolaista ruokaa, nam (vaikka itse sanonkin, mutta kun on hyvä kirja, tulee hyvät sörsselit).

onnellinen uimari. pyörä ja uintiretki isoimpien lastemme ja ystävien kanssa kesäisessä illassa.

korkeasaaren näkötornissa. menimme saareen pitkästä aikaa laivalla. kiva kokemus.

hanikan luontopolun varrelta espoosta.


kauniilla suinonsalmen uimarannalla ystävien kanssa. piknikkiä piknikin perään... 

D & S joutuivat hyvästelemään aika monta luokkakaveriaan tänä kesänä. tässä yksi heistä. viimeisiä leikkejä. mutta yksi pois muuttanut luokkakaveri nähtiin! toivoa antava tapaaminen.

tämä kuva on kylän yhteiseltä kasvimaalta. ihana idea. kunpa vain muistaisin käyttää sitä. 

nämä kaksi kuvaa ovat leirillä olleelta vaellukselta. maisevat olivat ihanat. matkan varrella oli monta uimapaikkaa. erinäisistä syistä johtuen en nukkunut leirillä paljoakaan, mutta siellä oli kyllä hauskaa. en ole pitkään aikaan nauranut niin paljon kuin siellä. paikalla oli vanhoja ystäviä, joita näen harvoin.

hesacupissakin oli hauskaa.  

ruuanlaitto kesällä on minulle aika pakkopullaa. tässä pysähdys fafa's:issa. ja sitten mainos: jos haluatte hyvää tuoretta meksikolaista take awaynä, niin käykääpä hotelli helkan kulmilla, siellä on tortilla housen tortilla truck.

D:n ja S:n (myös usein E:n) yksi lempileikeistä kesällä on hippa. en ole varma mikä leikki heillä tänään oli meneillään tässä kiipeilytelineessä, mutta kiipeilylaivassa ihan must on hippaleikki. tänään myös pitkästä aikaa vähän bladailtiin (bayblade-hyrrillä pojat kilpailevat kenen hyrrä pyörii pisimpään, peliareenana on milloin mikäkin loota). 

alkuun kesä tuntui itsestäni melkein kaiken mahdollisen yliannostukselta. tällä viikolla huomasin minun lomafiiliksen alkaneen. toivottavasti kesä ja rento fiilis on tavoittanut teidät. "ei huolen häivää":)


2 kommenttia:

  1. kiva kuulla sinustakin,on pitänyt kysellä kuulumisia.minulla ollut taas sellainen fiilis tähän asti "ettei tapahdu mitään" tai ei saa lomasta kiinni,kun päivät menee jotenkin samalla painolla kuin "arkenakin".nyt kun on mennyt kaksi viikkoa rannassa istuen kolme tuntia päivässä uimakoululaisia seuraten, on alkanut jännittämään et kesäloma loppuu kesken.no nyt voi sanoa et loma on alkamassa.kaikenlaista ohjelmaa ja pientä reissua on buukattu loppukesäksi ennen kuin koulut alkaa...kuulumisiin ;)

    VastaaPoista
  2. Hauskoja reissuiluja! Oltiinkin yhteyksissä... Toivottavasti syksystä tulee pitkä ja kaunis kun kesä on hurahtanut niin hurjaa vauhtia... Kohta jo koulu!

    VastaaPoista