tiistai 22. lokakuuta 2013

koleaa, mutta kaunista -- cold but beautiful








lasten kanssa ulkoillessa on minulla ollut jo paksu untuvatoppatakki päällä. sen verran koleaa alkaa olla. lapsille laitoimme lenkkarien sijaan talvikengät jalkaan. välikausikenkiä ei enää tässä vaiheessa taida kannattaa hankkia, koska lunta on monessa paikassa jo satanut. 

matkan jälkeen olemme olleet paljon kotiympyröissä. sain viettää kahdenkeskistä aikaa etenkin E:n kanssa. mm. tehdessämme retken itäkeskuksen poliisiasemalle (passien uusimista). samalla kävimme kauppakeskuksessa. hämmästyin suuresti nähdessäni itäkeskuksen uuden raikkaan ja valoisan ilmeen. söimme pitsan puolikkaat ravintolamaailmassa ja sekin oli miellyttävä kokemus. myös pehmikset ostimme ja jotakin tarpeellista kotiin ja synttäreille. pojat saivat pokemonkortteja. niitä on odotettu! ne ovat meidän esikoisten hittijuttu ja E on myös alkanut keräämään niitä. 

alimmat kuvat ovat tämänpäiväiseltä puistoreissulta W kanssa. koleaa ja huurteista, mutta vielä on värikkyyttä. koleudesta huolimatta on parasta kammeta itsensä liikkeelle näiden inhottavien pimenevien aamujen hieman valjettua, jotta ei ihan täysin muumioidu.

2 kommenttia:

  1. Joku on tosissaan uurastanut hiekkalaatikolla :D

    VastaaPoista
  2. Minä! :D No ei vaan, mutta autoin kyllä eskarilaistamme kun hänen alun pieni suunnitelma kasvoi ja kasvoi isommaksi. Oli mukavaa. Päätin, että nyt olen hänen kanssaan :) (ei puheluita tms).

    VastaaPoista