perjantai 28. helmikuuta 2014

juttuja -- things

 kananmunalähetys maalta :). niin kauniita pikku munia. (kaikki syöty).uusi sähkökitarasetti. akustista kitaraa soittavan lapsemme pitkäaikainen haave täyttyi hänen syntymäpäivänään. isojen poikien pöydän ääressä tapahtuu aina jotakin jännittävää. pikku muskarilainen. hänen 3-vuotispäiväänsä ei ole enää kovinkaan pitkä aika. olen onnekas siinä suhteessa, että voin vielä jäädä kotiin hänen kanssaan, vaikka tuloni ovat pian nolla euroa. mielessä pyörivät kyllä jo tulevaisuuden vaihtoehdot. toivon, että niitä vaihtoehtoja todellakin tulee olemaan :).ennenkuulumaton helmikuu. hiekkalaatikkoleikkejä. voisi taas pumpata polkupyörän kumeihin ilmaa ja lähteä liikenteeseen.viimeaikain ihme addiktioni: verigreippi (1–2 kpl päivässä). toinen addiktio iltaisin: viili mansikkahillosilmän kanssa. (ei, en ole raskaana). mukavaa viikonloppua ystävät!

3 kommenttia:

 1. Minäkin olen syöpötellyt viime aikoina verigreippejä, nam! Niin hyvää :) Viilistä ja mansikkahillosilmästä tulee ihan lapsuus mieleen.

  On onni, jos voi olla kotona lasten kanssa. Työelämän pyörteissä ehtii varmasti olla ihan riittämiin myöhemminkin. Jos voisin itse valita, niin ottaisin mieluusti osa-aikatyön, että jäisi enemmän aikaa lapsille (ja itselle).

  VastaaPoista
 2. hyvän mielen postaus ja munatkin kaikki syöty ;D

  VastaaPoista
 3. Tuula: Huomenna lisää verigreippejä S-marketista :) Niin, osa-aikatyö olisi monelle paras. Tsemppiä kaikkeen!

  Mira: Kiva kun hyvä mieli postauksesta. Munia meni 8 kpl kahteen pellilliseen pinaattipannaria. Ja sitten munakasta teimme ja mitäköhän muuta…?

  VastaaPoista