keskiviikko 14. toukokuuta 2014

kahdenkeskisiä hetkiä -- mother & son time


kevät on juhlien aikaa. mukavia juhlia, mutta aika paljon! yllä olevassa musiikkitapahtumassa sain eilen olla kahdestaan eskarilaisemme kanssa. ihanaa, kun olen yhtäkkiä parin päivän sisään saanut peräti kolmen lapsemme kanssa viettää mukavaa kahdenkeskistä aikaa. tänään vein W:n retkelle ja hänen kerhoaikanaan vein D:n kitaran 1-tason suorituskokeeseen, joka oli jännittävä, mutta se meni opettajan sanojen mukaan loistavasti. olen niin iloinen D:n puolesta. että juuri oikealla hetkellä hän ylsi parhaaseen suoritukseensa. ennen soittokoetta menimme kahden pikku retkelle. istuimme lämpimässä auringossa vieretysten. D söi välipalaa. jospa sieltä kauniilta paikoilta hän ammensi jotakin soittokokeeseensa? 








taas voi vain todeta, että kyllä luonto voimistaa ja parantaa! tänään sen ihan melkein tunsi. rauhaa ja lintujenlaulua olisi voinut kuulostella pidempäänkin. nyt nokkoslettutaikinaa tekemään. 

2 kommenttia:

  1. Ihania ja aurinkoisia maisemia. Kahdenkeskiset hetket lasten kanssa ovat ihania ja antoisia - ja ihan liian harvinaisia. Ihanaa että olet saanut sellaisia.

    VastaaPoista
  2. Niin, nyt kaunista ja aurinkoista. Liian harvinaisia kahdenkeskiset hetket kyllä ovat välillä meilläkin. Toisaalta aika helposti toteutettavissa. Jos käyttää luovuutta:).

    VastaaPoista