maanantai 19. toukokuuta 2014

viikonloppuna -- weekend


eikös tämä olekin jo ihan ilmiselvä vaahtera? :) !! 



minulla ja meillä on takana mukava aurinkoinen viikonloppu. jättirakeita ei onneksi ole kohdallemme osunut. tuliko niitä oikeasti jossakin? viikonlopun hietsun kirpparin, synttäribrunssin, design marketin ja ex temporesti myös ravintolapäivän kautta tieni vei tukholmaan oman pikku perheemme kanssa. olipas kiva pitkästä aikaa kokea kesäistä kaupunkielämää niin helsingissä kuin tukholmassakin. ja pyöräillä kaupungille. tukholmassa olemme muistaakseni viimeksi vierailleet yli seitsemän vuotta sitten.





laivan muumidisco oli hauska ja siellä me vanhuksetkin saimme lepoa. myös siljan leikkihuoneella ja tukholman junibackenilla oli suvantohetkiä. meidän herrojen kanssa säpinää riitti. jotenkin enemmän kuin kuvittelinkaan. he olivat niin innoissaan, kaikesta mahdollisesta. :) tuntui, että puhetulva ei koskaan loppunut. kivaa levollista menoa oli myös laivan uima/poreallasosastolla, jonne menin kolmen isoimman lapsemme kanssa kotiinpaluumatkalla.









tässä vielä vanhan kaupungin tunnelmaa. 

2 kommenttia:

  1. Vanhan kaupungin tunnelma on jotain ihan omaansa. Noi sun ruokakuvat on muuten mielenkintoisia, siis kun en itse kovinkaan usein laita kasvisruokaa. Haluaisin, mutta en oikein osaa, enkä sitten kai ole riittävästi jaksanut paneutuakaan asiaan.

    VastaaPoista
  2. Totta, ihan omaansa! Jos asuttais lähemmin, voisin opastaa parin kasvisruoan laitossa. :) Siis joidenkin. Ei repertuaarini ehkä niin kovin laaja ole. Syön kyllä lihaakin, mutta mielummin erilaisia kasvisjuttuja ja kalajuttuja. Esim. tuossa yhden kuvan Kulturhuset kahvilassa/ravintolassa tilasin ihanan katkarapusalaatin, jossa oli mukana mm. kananmunaa, sitruunaa, avocadoa ja kupissa mätitahnakastike.

    VastaaPoista