sunnuntai 12. lokakuuta 2014

mansikkasmoothieta ja lehtikaalisipsejä -- strawberry smoothie and kale chips

näissä lehtikaalisipseissä on oliiviöljyä, soijakastiketta ja seesaminsiemeniä. kannattaa laittaa vähemmän soijakastiketta kuin tuossa ohjeessa on.

mansikkasmoothie on tehty ihan vain mansikoista ja luonnonjugurtista ja makeutusta laitan tarpeen vaatiessa vähän milloin milläkin aineella. 

aion kokeilla myös kuvassa näkyvää kahta muuta reseptiä. ehkä nekin hyviä?  mikä on sinun terveellinen herkkusi? 

3 kommenttia:

  1. Hämmästyin muuten kun kaikki (!) lapsemme tykkäsivät noista lehtikaalisipseistä ja pieninkin uskalsi maistaa. Syy: ovat niin rapeita ja nimi on sipsi? :) Tykkäsivät kyllä maustakin.

    VastaaPoista
  2. Nimi vaikuttaa. Meillä ei syödä perunasalaattia, koska salaatti. Lehtikaalisipsit ovat kokeilematta, vaikka on ollut aikomus. Smoothiet ovat oma herkkuni (tyypillisesti rahka, banaani, jotain marjaa, hunajaa, vaniljaa) joka uppoaa kahteen kolmasosaan lapsistakin melko vaivattomasti.

    VastaaPoista
  3. Minna, smoothiesi vaniljaa täytyy kokeilla ja hunajaa muistaa ostaa lisää. Haluaisin useammin muistaa tehdä smoothieta. Olenko aamulla niin tokkurassa, että vain iltaisin muistan tehdä smoothieta? Monilla tapana aamulla tehdä ja minullekin juuri aamulla maistuisi varmaan tuo paremmin kuin moni muu ruoka.

    VastaaPoista