keskiviikko 24. helmikuuta 2016

kotia ja hiihtolomailua -- home and winter break


E:n luoma tornado! myrskyssä oli alunperin mukana myös kaatuneita legoihmisiä, pikkuauto ja keraaminen pieni talo. E teki tutkielman tornadoista koulussa. 


mieheni ilahduttava tervehdys, voih. verigreippi (herkkuani) piirroksineen aikana, joka ei ollut helppo minulle. kaunis uunisaari. tutkin W:n kanssa paikkoja, kun valmistauduin järjestämään erästä nuorten tapahtumaa. uunisaaren biitsillä meillä olikin sitten tosi kivat ryhmäleikit. kaivarin mäki oli niin vaikeakulkuinen, että suunnitelmat muuttuivat biitsitoiminnaksi!

lounashappihyppelyltä. kaunis kaunis päivä oli silloin.


hiihtolomalla on ollut kiva, kun lapsemme ovat voineet tavata niin monia ystäviään meillä tai heillä tai esim. uimahallireissulla. kiitos kaikille heitä hoitaneille ja huoltaneille! meilläkin on katettu pöytä useampaan kertaan ja on ollut kivaa. arkena ei niin usein tule leikkitreffejä järkättyä, mikä on sääli.


pääsin itsekin mukaan ystävän ja muutamien lasten kanssa retkelle seurasaareen. siellä on kiva ulkoilla ja lounaan voi nauttia grillaillen (valmiit puut paikan päällä). tällä viikolla saimme kotiimme ensimmäiset viralliset vieraat. siis sellaiset, että illallistimme yhdessä pidemmän kaavan mukaan. innostuin tekemään erilaisia espanjalaisia tapaksia. oliiviöljyä, valkosipulia, persiljaa ja sitruunaa kului. niin hyviä makuja hyvistä "perus"raakaineista. voin laittaa tännekin reseptejä joku hetki.
miten minä löysin itseni tätä elokuvaa katsomasta, kysyn vaan? meidän W:n kanssa menimme. hän halusi mennä, mutta taisi olla vähän liian iso kokemus hänelle. siis vaikka elokuva ei olekaan pelottava, mutta jotenkin muuten. oli kuitenkin ihana viettää aikaa kahden. kävimme myös smoothiella. elämääni meilahdessa. iltaparkissa kärryjä. :)W:n lumiukko. :)

ihana ihana maunulan maja. kahvila, sauna ja metsä. tästä on hyvä jatkaa maalle. minä ja pojat tällä kertaa vain. miehelläni muuta menoa ja meininkiä.

2 kommenttia:

  1. Näin se loma meni nopeasti. Pe:na oltiin saarella yötä. Pikavisiitti taas. Yritetään uudelleen tässä piakkoin. Terkkuja ja mukavaa viikkoa! Mira

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tervetuloa, kun ehditte. Toivottavasti oli onnistunut lomaviikko maalla ja täällä. Nyt kevättä ilmassa! Kohta kesä!

    VastaaPoista