perjantai 6. toukokuuta 2016

hyvää äitienpäivää -- happy mother's day


jännää, laitoin nämä kuvat järjestykseen, mutta blogger muutti ne täysin omaan järjestykseensä. ei edes aikajärjestykseen. mielenkiintoista. 

no, joka tapauksessa, ostin nämä lähes käyttämättömät villasukat kirpparilta hintaan 3 e. ja alempana olevan uuden repun pojalleni korisrepuksi hintaan 5 e. jotakin muutakin löysin. siispä kannatti ohikulkiessa pistäytyä akselissa (kirppis espoossa).pakettivalmisteluja erääseen nuorten tapahtumaan. kesällä tekisi mieli käydä jossakin näistä. osa biitseistä on kyllä aika kaukana, mutta josko hankoon? ja toinen retki vaikka naantaliin. pienin ilahtuisi vielä muumimaailmasta. ja naantalin vanhassa kaupungissa voisi kierrellä.olen innostunut kuvaamaan kotilounaitani! niitä kuvatessani mietin, millaisia lautasellisia muilta kotilounastajilta mahtaakaan löytyä. ja söisikö joku muu mielellään minun mielenkiintoisia viritelmiäni.


esikoisemme olivat yhden yön yli kestäneellä luokkaretkellä. he eivät pitkään aikaan olleet yöpyneet missään ilman meitä. oli outoa aluksi, kun heitä ei näkynyt kotona. mutta toisaalta nautimme erilaisesta rauhasta keskittyen kahteen muuhun lapseemme. hyvin oli reissu mennyt. kännyköitä ei matkassa saanut olla, joten vasta poikien palattua saimme kuulla kuulumiset.

W halusi piirtää korttiin isosiskoni ja hänen miehensä. hän mietti, onko siskoni miehellä viikset. sanoin, että ei ole, mutta kyllä hänellä olikin/onkin, varmistimme asian valokuvasta. W muisti oikein. :)kollegani sisusti tämän uuden showroomin. minuakin konsultoitiin prokkiksessa hieman ja luonnostelin jotakin. oli kiva nähdä työn tulos. hieno tuli! ja oli hienot avajaiset.
uusimmat ja viimeiset partsikukkamme. vielä kun ehdin laittamaan ne multaan. tämän kuvan myötä haluan toivottaa kaikille äideille ja tuleville äideille kaunista äitienpäivää!

(rakkaudesta pyykkinarukuviin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti