2 ps (a 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja (s-marketista)
1 pieni sipuli
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa (kartonkipurkissa, S-market)
loraus kalafondia
1 tl sokeria
3 rkl hienonnettua tilliä (pakastettu sopii myös)
kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. lisää joukkoon tomaattimurska, kalafondi ja sokeri. anna kastikkeen kiehua 10 min. lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. kuumenna.
***
very good with some baguettes. good as a tapas or with oven baked potatoes or rice. serves four.
2 bags (a 180 g) garlic-herb-shrimps
1 small onion
1 tablespoon olive oil
1 carton (370 g) chili flavored crushed tomatoes
1-2 tablespoon fish fumet
1 teaspoon sugar
3 tablespoon dill (cut small, frozen is ok)
peel and cut the onion small and fry it with the olive oil in the pot. add the tomatoes, fish fumet and sugar. let it boil for 10 min. add the shrimps and the dill. heat it up.
KIITOS!tuo on niiiiiiin hyvää!!!ainakin sun tekemänä.m
VastaaPoistaOk, tätäkin on ihan pakko kokeilla! Sulla on aina tosi kivoja reseptejä! Näitä lisää! :)
VastaaPoistaMä teen muuten joskus vähän samantyyppinen pastakastike: Barillan Arrabbiata valmiskastike + katkarapuja...
aha, tämä siis on hyvää. mä olen katsellut tota samaista reseptiä moneen kertaan ja miettinyt, suostuisikohan meillä kukaan muu kuin minä syömään sitä. kokeilen!
VastaaPoistalapsille kannattais tehdä tomaattimurskasta jossa ei chiliä valmiina ainakaan vaan itse annosteltuna. tuo valmispaketti olis ainakin meidän lapsille hieman liian tulinen vaikka ei itselle ollutkaan. joo respeti oli jossakin lehdessä joskus. tässä reseptissä sokerin määrä hivenen isompi ja puolikkaan kalaliemikuution sijaan laitoin fondia kun oli kaapissa.
VastaaPoista