torstai 18. marraskuuta 2010

pieni herra E -- little gentleman E

juhlittiin jo eilen perheen kesken E:a, joka täyttää tänään kolme. katselin vanhoja valokuvia, joista tässä muutama. haluaisin tehdä niistä kirjasen "E:n ensimmäinen vuosi". kaikkea haluaisin väsätä nyt.

we celebrated E's birthday with the family already yesterday. he turns three today. here are some old photographs. i would like to make a book "the first year of E".




isoveljet näyttävät niin pienille nykyiseen verrattuna!

the big brothers look so small compared to today!


tässä 3-vuotias.

here is the 3-year-old.



M keksi ottaa kuvasarjan kaikkien poikien ilmeistä. jokaisesta oikein monta lähikuvaa. oli hauska katsella heille tyypillisiä ilmeitä.

juhlaputki jatkuu meillä. pian tulee kiitospäiväkin.


M took lots of pictures of each boy and their facial expressions. close ups. it was so much fun to watch them.

our celebration season keeps continuing. soon thanksgiving. we also had father's day here last sunday. it was very nice. the boys wrote nice things to daddy. what they like to do with him and how much they love him.

5 kommenttia:

  1. ONNEA E!kyllä aikaa juoksee,muistan niin sen ajan kun e syntyi ja s ja d todellakin näyttää pieniltä isoveljiltä ja kohta heitäkin on neljä...aivan mahtavaa!m

    VastaaPoista
  2. Onnea pikkumies, suurisilmä E! Ihanat kuvat. Nautinnollista juhlaputkea koko perheelle!

    VastaaPoista
  3. m: Ja kyllä teidän lapsukaiset kans näytti niin pienille pikku E vauvan ympärillä. W tutti suussa jne. Mulla on susta aika kiva kuva E sylissäsi. Vanhalla kodillamme otettu kun tapaat hänet ekan kerran.

    Saara: Kiitos onnitteluista! Juhlaputki välillä painaa päälle, välillä se tuntuu niin mukavalle. Jos ei koita tehdä kaikkea itse niin ihan kivasti menee.

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia M on ottanut pikkuisesta E:stä.Ei voi muuta kun nauttia isoista silmistä,huumoria täynnä.Miten aika menee noin nopeasti oli kuin eilen kun E syntyi.Terveisin BG

    VastaaPoista
  5. BG: Juuri katselin ruutuvilttiä :)

    VastaaPoista