maanantai 2. tammikuuta 2012

isin vanhoissa housuissa -- in daddy's old pants

lomamme on ollut loistava. viela pari paivaa ja sitten on edessa 24 h kotimatka ja sopeutuminen hieman erilaiseen talveen. viime paivina olemme tavanneet perhetta, kayneet mm. santa monicassa joka on kiva alue hiekkarantoineen ja kavelykatuineen. uutta vuotta vastaanotimme taalla M:n vanhempien luona ruuan ja yhdessaolon merkeissa. saimme otettua yhteiskuvan koko laajennetusta perheesta.

our trip has been wonderful. still a couple of days to enjoy and then the 24 h trip back home and settling into a little different type of winter. during the last days we've been hanging around with the family, we for example visited santa monica which is a nice area with its beach and promenade. the new year was welcomed here at M:s parents, having some good foods and family around. we also had a chance to take a picture of the whole family.
















alimmissa kuvissa E poseeraa isin vanhoissa hienoissa nahkapoksyissa.

hei hei kaunis kalifornia. tavataan taas joulukuussa 2013. (onneksi perheet ovat ikuisia)


it's E posing in the lowest pictures, wearing daddy's fancy old leather shorts.

bye bye you beautiful california. we shall meet again in december 2013. (luckily the families are forever)

7 kommenttia:

  1. ihania tunnelmia ja aah hiekkarantaa. nauttikaa viimeisistä lomapäivistä ja turvallista kotimatkaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt on pakkailtu melkein kaikki niin saadaan viela huomenna nauttia valosta ennen lentoa.

    VastaaPoista
  3. Hienot pöksyt! Hyvää uutta vuotta ja tervetuloa takaisin Suomeen:)

    VastaaPoista
  4. On tosiaan hienot housut! Ja Kalifornia on ihana paikka! Ihmettelin aina kun kaikki sitä hehkutti, kunnes vierailin ja valaistuin.

    VastaaPoista
  5. Annakaisa: Housuissa on sitä jotakin. Oon samaa mieltä. Varsinkin se luonto kiehtoo minua. Moottoriteistä en niin välitä. Kukapa välittäisi.

    VastaaPoista
  6. rva Reipas: Kiitos! Olkoon vuotemme oikein antoisa!

    VastaaPoista
  7. Vaikka olenkin sitä mieltä, että rannat on ihan samannäköisiä, oli hassua katsoa ekoja kuvia ennen kuin luin tekstejä ja ajatella, että ihan kuin siellä missä mä olin - ja sitten huomata, että niinpä olenkin ollut. Lähetystyötoverini lapsuudenkoti on siellä Santa Monicasta ja Venice Beachistä etelämpänä, ajeltiin pyörillä kerran siellä pitkin sitä rantaviivaa... Kuulostaa hauskalta reissulta.

    VastaaPoista