lauantai 28. tammikuuta 2012

kun ei voi puhua voi kirjoittaa -- when you cannot speak you can write

eilen tapasin villin syreenin miraa ja huusholli stadissa blogin rva reipasta. jännitti hieman mennä tapaamiseen. millaista olisi tavata seuraamani blogin kirjoittajaa?murtuisivatko mielikuvani hänestä? onneksi mikään ei murtunut, rva reipas oli kuin suoraan blogistaan :). rento ja itsevarma. kiitos tyttöset!




rakkaiden lasten eteen tekee mitä tahansa (S vas., D oik.). eihän synttäreitä voi perua vain sen takia että äidiltä ei lähde ääntä ja voimat ovat lopussa. näköjään äänetönnäkin voi ihan hyvin vetää parinkymmenen lapsivieraan hoitamisen!! tai no, yhteistyössä mieheni kanssa. peroonalliset juhla-asut olivat muuten synttärisankareiden itse ideoimat. tämäkin päivä kannatti, sankarit olivat niin onnellisia illalla kotona kaikesta siitä mitä tänään oli tapahtunut ja mitä oli tehty.

6 kommenttia:

  1. kiitos itsellesi, tyttönen ;) nyt sun täytyy levätä siellä!!!

    VastaaPoista
  2. No ohhoh! Lastenkutsujen emännöinti sairaana on jo suoritus. Paranehan!

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista ja pojille suurensuuret onnittelut! Tuttuja naamoja siellä, voi että. C:lla on niin ollut tarkoitus lähettää postia, jonnekin ne illat vaan katoavat, läksyjen ja väsymyksen alle kaiketi..

    VastaaPoista
  4. Ah, itse olet aikamoisen reipas rouva myös ;) Kivan näköiset juhlat, ihan mainiot asut pojilla!

    VastaaPoista
  5. Voi kun kivasti sanottu!!!:) Oli hauskaa tavata, todellakin. Ja synttärimeininki näyttää mukavalta.

    VastaaPoista
  6. Mira: Tuo synttäripäivä oli paha, mutta onneksi jo sunnuntaina olo oli kivuton. Maanantaina puheesta alkoi saada selvää :)

    Minna: Ei voinut muuta. Yleensä kaiken voi perua, mutta tuota ei oikein voinut. Tarttumisriski oli jo onneksi siinä vaiheessa aika heikko.

    Saara: Kiitokset! Älä huoli, ilo on suuri jos hänet joskus näemme ja saavat leikkiä.

    Pony Rider: Eiks ollutkin, hienot asut, vakavasti ottivat asian. Juhla meni myös kivasti. Sisällä ensin reilu tunti ja sitten ulkoilua, mäenlaskua ym.

    rva Reipas: Kiitos!

    VastaaPoista