keskiviikko 1. helmikuuta 2012

aarteita -- treasures

tänään olin kamalan aikaansaava klo 9:30-14:30 välisenä aikana. vauva nukkui parvekkeella pakkasessa vällyjen ja villojen välissä ison ajan tuosta ja E oli kerhossa ja "lainassa". kiitos siitä, sain imuroitua ja järjestettyä paikkoja. tein tilaa synttärilahjoille! etsin vauvalle huopikkaat. pakkasta oli noin -13,5 astetta. tänäänkin oli todella kaunis aurinkoinen päivä. heti kun talviaurinko ilmaantuu, mielin minä hiihtämään tai lempipaikoille retkeilemään. lähiaikoina, lähiaikoina, heti kun tulee sopiva rako. suksitilannekin on nyt aika hyvä täällä.
S:lla oli eilen illalla ensimmäinen korismatsi. nautti kovasti, vaikka ison osan ajasta nuo pojat kuulemma tekevät muuta kuin pelaavat :). (mieheni oli paikalla).


sitten vielä muutama satunnainen näytekappale (ei ihan paras otos) "ei leluista", lasten aarteista, joihin tänään törmäsin. itseasiassa useimpia niistä voi kuvata adjektiiveilla mielenkiintoinen tai kaunis! lisäksi löysin joka lähtöön olevia esitteitä: abc-huoltoasema, biltema, ooppera, tanssiteatteri hurjaruuth... on nää ihmiset niin liikkiksiä kaikkine tavaroineen ja muistiinpanoineen.






4 kommenttia:

  1. Lapset ja niiden aarteet <3
    Mäkin olin tänään ihan yllättynyt kun oli pitkästä aikaa vähän energisempi olo :)

    VastaaPoista
  2. ihania nuo lasten aarteet ja niin tärkeitä. samantapaisia aarteita löytyy meiltäkin. nähdään! t. johanna

    VastaaPoista
  3. voi noita aarteen jemmareita ;D mulla ollu jo monta viikkoa energiat hakusessa. aurinko se paistaa täälläkin ja -20 pakkasta, ei paljoa ulkona nukuta :( sisällä ei tule mitään huh... jospa nyt ottaisin itseäni niskasta kiinni ja alkaisin vähän järkkäilee.

    VastaaPoista
  4. Pony Rider: Energiaa liikkeellä! Niin, lapsien huoneessa kun katselee ja tutkailee niin väistämättä tulee hyvä mieli!

    johanna: Nähdään! Kiva kuulla että teillä myös samantapaisia jemmoja :) ja ihan kaikkea ei näiltä pikku ihmisiltä vedetä roskiin.

    Mira: Täälläkin sisällänukkuminen ollut huonoa eilen ja tänään kun tuli kylmempää. Rattaisiin sain nukkumaan mutta vain max tunniksi per päivä.

    VastaaPoista