maanantai 13. helmikuuta 2012

talvipäiviä -- winter days

uusin herkkuni on mustaviinimarjarahka. D ja S ovat myös sitä mieltä että se on parasta rahkaa mitä he ovat koskaan maistaneet. E uskalsi maistaa vasta kun tein sitä toisen kerran. jos kokeilet, kannattaa mustaviinimarjat soseuttaa sauvasekoittimella. pakastimessamme on vielä vähän erilaisia marjoja jäljellä. nyt on niiden aika.

my top treat at the moment is black currant kvark. D and S thought that this is the best kvark they have ever tasted. E had the courage to taste it when i made it a second time. if you will try it, it will be the best if you will first puree the berries with a blender. there are some different types of berries still left in our fridge. this is the time to use them.






olemme nautiskelleet hiihtämisestä. tänään iltapäivällä E (ruskea puku) ja ystävä hiihtivät tässä lähellä. taidan mennä tuonne joku ilta vielä ihan yksinkin.

ystävänpäivä lähestyy :). aamuksi on pienet pussukat tehty lapsillemme. kerran vuodessa on hyvä tehdä heille pieni "kirje", henkilökohtainen viesti. ainakin viime vuonna se oli heille enemmän arvokas kuin arvasinkaan.

hyvää ystävänpäivää!


we've been enjoying skiing. this afternoon E (the brown suit) and a friend of his skied near us. i shall go there one evening all by myself. it was so nice when i did it on saturday with the boys.

the valentine's day is getting nearer :). for the morning i have some paper bag surprises for the children. once a year it's good to write a little "letter", an individual message for them. at least last year it was more important to them than i guessed.

happy valentine's day!


6 kommenttia:

  1. rakas ystäväni, ihanaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanat pienet hiihtäjät. Hyvää ystävänpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti sujui mukavasti teilläkin. Niimpä, todellinen ilo on tuollaisia hiihtäjiä katsella!

      Poista
  3. Hyvää ystävänpäivää!
    Mulla on ollut kauan harkinnassa sauvasekoitin, ja nyt ihan ostoslistalla. Haluaisin tehdä sosekeittoja.. Mekin syötiin usein rahkaa ennen, harmi että ei voida enää ton maitoallergian takia :/

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Sauvasekoitin on niin helppo putsatakin. Kovassa käytössä ainakin meillä. Indillä on sitten varmaan omat herkkunsa. Pitääkin tutustua niihin.

    VastaaPoista