maanantai 20. helmikuuta 2012

lomakuvia -- holiday pictures

tänään oli ihana lomapäivä. niin leppoisaa ja kiireetöntä. hiihtämällä lähipuistossa ja eväät mukana. muutama lehti ja ystävät. aurinko paistoi ja lämmitti naamamme.










kesät talvet samassa puiston kulman satumetsässä leikkimistä. tänään siellä oli paljon lunta ja siellä sai tehdä omia polkuja, reittejä ja paikkoja, jotka piti merkata muistiin heti kotiinpäästyä!

10 kommenttia:

  1. Ihana auringonpaiste oli eilen. On se kivaa kun tässä on lähellä hyviä leikkipaikkoja ja luontoakin.
    Mun piti eilen oikeen tehdä kunnon siivous kun huomasin miten sottaista oli!
    Mutta tänään en muistanut ettei ole kerhoa tällä viikolla, ja I oli pettynyt kun mentiin kirkolle eikä ollutkaan kerhoa. Olin vähän pettynyt itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aurinko paljastaa sotkut täälläkin. Olet ollut ahkera. Voin kuvitella pienen ja ison pettyneen naaman :). Niin, me viimetingassa onneksi kuultiin että kerhoa ei ole tänä vuonna hiihtoloma-aikaan. Muuten ois varmaan tultu ainakin tiistaina.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin, siitä ainakin näkee että eläydytty on ja että tämä oli tärkeä asia.

      Poista
  3. oi noita tuttuja paikkoja!täälläkin oli eilen ihana keväinen ilma. aurinko paistoi ja linnut laulo. eikä ollut pakkasta. sieltä se kevät tulee ja lunta lisää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevättä kohti! Illat jo niin valoisat pitkään. Tuolla on hyvä käydä, vanhoilla paikoilla.

      Poista
  4. Minä myös nautin auringosta eilen, uskomaton fiilis kun se alkaa lämmittää kasvoja.. No tänään ei ollut niin hehkeetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ma:na ehti jo innostua ja sitten seuraava päivä olikin pilvinen. Kyllä me suomalaiset osataan arvostaa aruingonpaistetta!

      Poista
  5. upea kartta!
    muistan vieläkin omasta lapsuudestani metsät ja tietyt puiden lomassa olleet "kolot" jossa leikittiin kotia ja vaikka mitä. miten rajaton onkaan lasten mielikuvitus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanot niin tulee mieleeni ihan vastaavaa. Ne jättää yllättävän ison muistijäljen nuo fyysiset jutut ja niiden ympärillä tapahtuneet mukavat tai merkittävät asiat.

      Poista