perjantai 17. helmikuuta 2012

lapset -- children

eilen pienet onnelliset ihmiset halusivat esiintyä koulun jutussa jossa kuka vain lapsista saa esittää melkeinpä mitä vain jos haluaa. näimme laulua, soittoa, tanssia, vitsejä ym. viihdytystä. mahtava idea pitää tuollainen juttu niin lapset huomaavat miten paljon erilaista annettavaa ihmisillä voi olla ja että kaiken ei tarvitse olla täydellistä! eräs laulu sai silmäkulmani kostumaan. kun joku, vielä lapsonen, lauloi pojan korkealla äänellä "somewhere over the rainbow". hauskaakin oli, saimme taputtaa ja nauraa. positiivista energiaa ammennettuna kukin poistui koteihinsa. välillä tekee niin hyvää katsella lapsia.
D.


S.


kävin eilen kirppispöytää järjestämässä ja samalla todella pitkästä aikaa lähellä olevalla entisellä työpaikallani (eri tiloissa nykyään). ihana visiitti. lämpimiä ihmissuhdemuistoja tupsahti mieleeni.

tänään olimme pitkästä aikaa puistoilemassa ja grillailemassa. vanhan kaavan mukaan hitaasti mutta varmasti sinne ja paluumatkalla kaupasta pulkkaan mukaan keikkumaan viikonlopun ruuat. E oli onneksi yhteistyökykyinen vielä kotimatkallakin.

jihuu, hiihtoloma on nyt meillä alkanut. aiomme olla puolet kotona, puolet maalla.

4 kommenttia:

  1. wau noita poikia! näyttävät niin isoilta tuolla lavalla ja niin hienot otteet soittimissaan!
    hih nauratti tuo kaupasta pulkkailu kun toi joitakin muistoja mieleen kun e ei ihan aina ole ollut yhteistyökykyinen noilla kauppareissuilla... ja grillailut tuovat myös muistoja mieleen! hyvää lomaa- taas menee lomailijoilla tiet ristiin :( onneksi ei sukset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, E sai pienenä päähän ottaa pienen kauppakärryn kotiin vai miten se menikään ja kaksi kertaa kaukaa kaupalta käveli yksin hakemaan kärryä meille :D Grillailu tosiaankin toi muistoja mieleen! Pitkästä aikaa siellä. Ei ollut paljon porukkaa mutta tuli kiva tunne kun törmäsimme muutamaan tuttuun. Jotka ei myöskään siellä enää kovin usein käy.

      Poista
  2. Hieno tilaisuus lapsille:) Ja hyvää lomaa, nauttikaahan.

    VastaaPoista
  3. Niin, tommosia pitäis olla enemmänkin siellä sun täällä. Ei vaadi kamalasti edes järjestämistä. Vapaaehtoinen osallistuminen ja rento meininki. Kiitos lomatoivotuksista. On tää niin luksusta!

    VastaaPoista