keskiviikko 8. helmikuuta 2012

hyvän mielen asioita -- makes me happy

hyvän mielen asioita tältä päivältä.

good feeling things from today.























6 kommenttia:

  1. Hahaa, langoilla taas! Meidänkin pitää miettiä konesysteemejä viimeistään sitten kun tämä kohta leviää ja minä aloitan opiskelun jne.

    VastaaPoista
  2. omenakaupassa käyty ja suklaa syömättä! hyvää seuraa odotellessa?

    VastaaPoista
  3. että tämmöinen on Heinin Tila, mistä lukijani kertoi..

    Kivalta näyttää, lukijaksi ei kai voi liittyä?

    VastaaPoista
  4. rva Reipas: Mieheni oli nopea, osti uuden koneen, vanha on käyttökelvoton. Teilläkin kone leviämässä, harmi!

    Mira: Suklaa on seuraavana vuorossa:), nostettu jo esille. Omenaan kun on totuttu niin omenan osti herra kalifornialainen.

    Riikka: Kiitos ja kiva kun piipahdit! Joo, en ole tajunnut laittaa lukijaksi liittymistä tähän. Kannattaisko se laittaa ja miksi? Kertokaahan kokeneemmat.

    VastaaPoista
  5. No ei oikeastaan vielä leviämässä, Samuli vaan rupesi suunnittelemaan jotain uutta käyttöjärjestelmää ja totesi että se voi johtaa siihen että kohta ei toimi enää mikään.. Minäkään en ole oikein hiffannut tuota lukija-asiaa, paitsi että minulle tuo "lukijapaneeli" tuli tuohon sivuun ihan laittamatta ja onhan ollut kiva että jotkut ovat halunneet siihen kirjautua. Itse en ole liittynyt mihinkään. ?.

    VastaaPoista
  6. rva: Nyt vasta huomasin viestisi! Hauskaa että sulle lukijapaneeli tuli laittamatta :) --etenkin kun juteltiin ruokaillessamme siitä kuinka neroksi koet itsesi näissä asioissa:) Täytyy joku hetki tutkia miten paneelin ylipäänsä sais ilmaantumaan. Tai ehkä se josku ilmaantuu tänne itsestään.

    VastaaPoista