sunnuntai 26. helmikuuta 2012

loma oli tehty -- the holiday was made

loma oli tehty...

....kalaseljangasta. (mahtava pysähtymispaikka tämä kun osaisin vain nyt kertoa missä se oli! palaan asiaan jos löydän käyntikortin).



...äidin jouluruuista!!


lumiukoista, -hevosista ja -linnoista. on tuo niin ihmeellistä tuo valkoinen aine josta me täällä pohjolassa saamme nauttia.



...lumiprinsessastakin.


...E:n omasta lumiukosta.


...punaposkisista saunojista. kukin kolmesta vanhimmasta sai yökyläillä mummin ja ukinkin luona heidän metsämökissään. minä, vauva ja mieheni majailimme siskoni perheen luona.


...porkkanahälytysnapista :) ??


...hevosista.


...onnellisista serkuksista.


...leikkimökkiin tehdyistä juhlista.



tässä lapsiemme serkun, 3-vuotiaan pojan juhlaan keräämiä "yrttejä".




...juhlapaikalle juhlakansaa kuljettaneesta "bussista".




...ja sitten vielä rakkaan isoäitini 90-vuotisjuhlasta. laulua, kiitoksia ja muisteloita, ruokaa ja vähän kyyneliäkin. kokosin hänelle lahjaksi valokuva-albumin, jossa on kuvia hänen lastenlastensa perheistä eli serkkujeni perheistä. lasten kuvien viressä oli etunimet ja toiset nimet sekä syntymäaika. kaikista oli laitettu myös tekstiä. mitä tykkää puuhata. näin mummolle jää tutkittavaa juhlankin jälkeen. katsella millaisia persoonallisuuksia hänen jälkipolveensa on syntynyt.


potkukelkkailu on mukavaa! mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Kivan näköinen loma teillä! Me oltiin vaan kotona, ja I kipeenä osan viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi. Paitsi sehän sopi kotikissalle ;). Ajattelin muuten häntä eilen ja sitä että minä myös taidan itseasiassa olla kotikissa. Luovuus alkaa kukkia kun ei ole liikaa lähtöjä ja tuloja.

      Poista
  2. Kuulostaa kivalta lomalta. Noi lumiukot on mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei mitään erityistä tavallaan tapahtunut, mutta kaikki tuo mitä kuvasin oli omalla tavalla erityistä ja mukavaa.

      Poista
  3. lomanne kuulostaa Lomalta! mukava kuulla. ja kalaseljankaa täytyy tehdä joku päivä ;) ja sinä ja w näytätte hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalaseljangassa oli aivan fantastinen maku :). No, näytin hieman valvonneelle, mutta oli mukavaa kun sain siskoni tyttäreltä lainaan tuon pääkukkasen niin en ihan mustissa liikkunut!

      Poista