perjantai 10. helmikuuta 2012

arvokasta työtä -- valuable work



leikki on lapsen työtä sanotaan. E:n päivän työ on tehty kun hän saa valmiiksi tällaisen tai jotakin vastaavaa. ihan mahtavaa! tuo työ oli ajatuksella tehty, itse suunniteltu ja vaikka vaikeaa oli, loppun asti hän työnsä saattoi. ylpeänä näytti sen isille.

play is child's work it's said. E's day's job is done when he finishes this or something like it. so great! this piece of art was made with thought, planned by himself and even if it was hard to do it, he finished the work. proudly showed it to daddy.



tänään saimme vieraaksemme cat's meow blogin vapun ja hänen tyttärensä. olen heihin aiemminkin törmännyt mutta vasta blogin kautta tutustuin sisimpään. ehdottomasti yksi inspiroivimmista blogeista.

today we had an honor to host cat's meow blog's vappu and her daughter. i have bumped into them earlier as well but it was through the blog that i got to know her inner thoughts. definitely one of the most inspiring blogs. (it's in english).



illalla saunavuoron sijaan D, S ja minä kävimme parturissa/kampaajalla.

instead of having friday evening sauna, D, S and i went to a hairdresser.

huomenna pääsemme mukaan monikulttuuriseen juhlaan. kivaa. ja jospa hiihtämäänkin pääsisimme vaikka aika kova pakkanen on ollut.

tomorrow amongst everything else we will have a chance to participate a multicultural party. nice. and let's see if we will do some skiing although it has been quite cold.

5 kommenttia:

  1. teilläkin ollut ihania vieraita tänään ;) lähetin sulle johannan matkassa jotain...

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos muru :) Meillä oli mukavaa, E on niin rauhallinen ja kiva poika että varmaan sujuis Indin kanssa leikit jos tutustuisivat paremmin :)

    VastaaPoista
  3. Mira: Oi, kiitos! Varmasti tulee perille tai kipaisen hakemaan.

    Pony Rider: Joo, eikös he lopussa jo jopa hieman villiintyneetkin :) Roolileikkien turvin ;)

    VastaaPoista
  4. Blogitreffit, jee:) En ole seurannut tuota cat´s meow-blogia, kivalta näytti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos tykkää lukea myös englanniksi niin suosittelen!

      Poista