torstai 23. elokuuta 2012

saderetki -- a rainy day trip








W (1 v. 5 kk) oli tänään ensikertaa sadetamineet päällä (minun vanhat sadehousut!). ihmetystä riitti. tuollaisen pienen seurassa elämä on kuin hidastetusta elokuvasta. yhdessä paikassa saatetaan ihmetellä asioita pitkään ja hartaasti. elämä tuntuu yksinkertaiselta. nautiskelemme. emme tee mitään erityistä, vaikka juuri erityistä tämä onkin. annoin W johtaa kulkuamme. päädyimme kaivinkoneen luokse. siinä hän seisoi, n. 10 min. kunnes oli valmis kääntymään takaisin.



sitten vastapainoa pienen reviirin elämälle. illalla nautiskelimme hima&salin keitosta ja kaapelitehtaan taiteiden yöstä. lapset tykkäsivät karkkirakenteluista ja teatterimuseon asujen kokeilemisesta. oli mukava törmätä moniin tuttuihin.






6 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus. Pienen miehen rauhalliset puuhat ja tuo Kaapeli. Meillä oli illalla hoitopoika ja samuli oli yöhön asti töissä joten ei lähdetty minnekään. Niin se vaan näköjään on tämä päiväkotielämä että harvoin tulee illalla enää lähdettyä kotoa. Vaikka meillä on ollut vielä suht rauhallista ja lyhyet päivät kun minun opiskelut alkaa vasta ensi viikolla. Nyyh, aina kun katson tänne tulen varmaan kaipaamaan tuota kotona lasten kanssa-elämää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin törmäämmekö teihinkin siellä :). Mukavia koti-iltoja teille sinne! Koti on paras. Niin ja onnea opintielle.

      Poista
  2. ihanaa, levollista lukemista tämä!

    VastaaPoista
  3. Sinun vanhat sadehousut! Uskomatonta. Eivät nykyään kestä enää ihan samaan tyyliin.

    Blogissani on sinulle tunnustus.

    VastaaPoista
  4. Minna kiitos <3

    Uskomatonta todellakin! Ne on ihanan väriset ja näköiset. Ihan kuin muistaisin ne.

    VastaaPoista