keskiviikko 15. elokuuta 2012

vanhempainillassa -- at the open house








tänään ulkoilimme ystävien kanssa. sitten sain pari söpöä hoitolasta hetkeksi luoksemme. illalla mieheni lähti kaikkien lasten kanssa yhden lapsen jalkapallotreeneihin :) ja minä pyöräilin vanhempainiltaan. oli hauskaa lueskella seiniltä kolmen isoimman lapsemme ajatuksista ja tykkäämisistä. aina sitä vaan yllättyy ja saa nauraakin. (parhaat palat eivät ole kuvissa koko nimien ym. takia). 

p.s. tuo punainen auto ei ole minun, mutta se näytti niin söpölle, että jos auto pitäisi valita, niin siinä se olisi :). taitaisi tosin olla muita vaarallisempi kun nykyään on tien päällä niin isoja maastureita.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Lasten jutut on aina vaan niin ihania :) Ja mini on kyllä suloisin auto. Vaikka meillä onkin sellanen iso maasturi. Täytyy myöntää että vaikka ensin vastustin sitä, niin on siitä ollut talvisin iloa kun on päässyt kaikista kasoista juuttumatta! (Ja saatiin se edullisesti anopilta ;) )

    VastaaPoista
  2. Voin kuvitella että ensin vastustelit, en ihan heti osaisi ajatella sinua maasturin ratissa :), mutta hei, ainakin pysytte hengissä. Ajakaahan varovasti jos näette minut pienellä punaisella minillä liikenteessä :). Lapset on ihania ja toivottavasti muistetaan olla myös heille ihania. Tänään näin isän joka vieritti lapsen syyksi kaikenlaiset asiat, purki omaa ärtymystään häneen. Joskus sorrun itsekin samaan kyllä, mutta jotenkin niin sattui kun poika ihan vaikersi ja vastasi itkien niin rehellisesti, oli tehnyt parhaansa, ihmetteli isän käytöstä ja silti vika oli muka hänessä. Lapsi puhui miten hänen piti olla tukiopetuksia sopimassa yms. Voi ei, toivottavasti hän saa myös paljon tukea itsetunnolleen toisina aikoina :(

    VastaaPoista