perjantai 15. helmikuuta 2013

perjantai-ilta -- friday evening




saimme juuri nauttia mukavista pienistä synttäreistä kotonamme. lähitienoon kaksi suomenkielistä ystävää tulivat vasta nyt juhlistamaan D:a ja S:a, sillä tänään oli ensimmäinen kaikille sopiva päivä kokoontua yhteen. mukavaa, kun on lapsia, jotka tuntuvat niin tutuille. me aikuiset saimme nauttia salaattia ja brownieseja (sain uuden hyvän ohjeen), vaniljajäätelöä ja vadelmia. tuo pukka inkivääritee on muuten tosi hyvää. sitä saa ainakin ruohojuuresta. ostin sieltä eilen myös gluteenijauhoja (kokeilen tässä joku päivä seitankinkun valmistamista) ja pintopapuja. myös yksi häälahjakortti ruohojuureen tuli hankittua. 

huomenna meillä on muuten luvassa mielenkiintoinen tapahtuma: intialaisen tuttavaperheen vauvan nimenantoseremonia. voin arvata, että tulemme näkemään todella söpön tyttövauvan :). hän saa lahjaksi popin "trikoiset" monikäyttöiset punaiset housut (koko 62) ja punaiset sisältä pörröhköt sukat, joissa on ohuita valkoisia raitoja. ihanan punainen paketti ja ihanan kortinkin löysin. kortti pikkuväestä.

6 kommenttia:

  1. Tuo on todellakin tosi hyvä tee! (Jos tykkää inkivääristä.) Varmaan mun lempitee tällä hetkellä. Suosittelen myös Pukka Licourice & Cinnamon! (Pyryn lemppari.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, olet löytänyt saman. M myös varmaan tykkäisi tuosta Pyryn lempparista, hyvä lahjavinkki :). Itse en ole kamalasti Licourice teiden ystävä, vaikka niitä välillä juonkin.

      Poista
  2. Pitääkin kokeilla tuota teetä. Mä oon tykännyt tosi paljon saman sarjan green chai teestä. Nyt olen juonut paljon yogin inkivääriä ja clipperin omena-inkivääriä, joka etenkin on ihanaa.

    Seitan kinkku on haastava juttu. Me ei olla koskaan päästy sen makuun. Kokeilin muutamalla reseptillä ja aina tuli liian kuivaa. Mutta kikherne-seitan pihvit on musta tosi hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noitakin inkiväärejä voisi kokeilla. Merkit tuttuja ja niitä oli Ruohojuuressa vino pino. Joo, seitan kinkkuun kaipaisin sitä parasta reseptiä. Jossain luki, että jos sen keittää, tulisi mehukkain. Jännä kun on niin monia eri reseptejä. En ole varma, mitä niistä kokeilisin... Mulla on myös yksi ihana kikhernepihviresepti, mutta siinä ei ole seitan aineksia (tarkoitan erilaisia jauhoja esim.). Mitenkäs sinulta tuollaisen reseptin saisin/saisinko?

      Poista
  3. Herkulta näyttää juhlat siellä!kohta nähdään...

    VastaaPoista