perjantai 24. toukokuuta 2013

tänään -- today
- puistoilin lähipuistossamme W:n kanssa
- otin nokoset (unohdin imuroida)
- 2 v. W:n vauvaprinssitukka leikattiin pois. nyt hänellä on pikkuprinssitukka eli ei ihan lyhyt vieläkään.
- olin kampaajalla pitkästä aikaa (tuli hieman erilainen kuin mitä odotin)
- vietimme perheiltaa lintsillä (siellä on 11 ilmaista laitetta nykyään, paitsi ostimme myös yhdet yksittäisliput esikoisillemme, jotka halusivat vekkulaan)
- nicole willis and the soul investigators esiintyi lintsin ulkolavalla. ihan huippumusaa. tuttujakin oli paikalla (yllättäenkin), mikä oli kiva juttu.
- metrilakut :)

ja nyt mietin miten monta kivaa tapahtumaa missaan huomenna, koska on niin paljon ylitarjontaa kaikesta, mutta ainakin illalla pääsen --taas vaihteeksi :)-- 40-v.juhliin. 

4 kommenttia:

 1. voi kiharoita,niitä tulee ikävä!oli varmasti hyvä keikka,uskon sen! ja hauskoja juhlia ja tapahtumia tälle päivälle!tein juuri listan kuusi kirpparia ilmoittautunut siivouspäivään täällä,heh pikkasen vähemmän tarjontaa täällä.eilen kylläkin tyttönen osallistui uuden maailmanennätyksen tekemiseen letkajenkan tanssimisessa,hulluja nää suomalaiset!!!minäkin käyn tänään synttäreillä 30v.kahveilla erään perhekerholaisen,äitikaverin....

  VastaaPoista
 2. Kiva kuitenkin kun siellä kirppareita noinkin monta. Onko se letkajenkka vieläkin menossa :)? Hauska muisto tyttöselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sorry, puhuin palturia... olikin vain suomenennätys ;) riitti kun tanssivat yhden biisin ajan 239 ihmistä...

   Poista