sunnuntai 19. toukokuuta 2013

viikonlopun kivat jutut -- nice things this weekend

tämän viikonlopun parhaudet:

- minitreffit mieheni kanssa ja ystävän nelikymppiset (ja kun saimme kivasti lastenhoitajan ja minulle kivan mekon lainaan)
- roskalavalta dyykatut tuolit, jotka olivat juuri sopivat siihen mihin ne tulevat (näyttävät kuvassa valkoisilta, mutta ovat harmaat)
- viisi viikkoisen vauvan sylissä pitäminen
- ex tempore luontoretki kahden pienimmäisemme kanssa
- ravintolapäivässä olleen kivan pikku kahvilan rääppiäiset
- lämpö, aurinko, kesä! 

4 kommenttia:

 1. Oi, onpa monta kivaa juttua :) Joskus vain on Sellaisia Päiviä ♥ Niillä pötkii sitten taas muutaman tylsemmänkin päivän eteenpäin.
  Aurinkoa ja valoa viikkoosi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus näin ja oikeastaan kun alkaa listaamaan niin yllättyy siitä miten paljon hyvää normipäivässäkin voi olla. Kiitos, toivon sulle myös sydänvaloisaa viikkoa <3

   Poista
 2. hienot löydöt nuo tuolit! harmi etten ole vieläkään osunut ravintolapäiväksi sinne kun täällä se ei ole oikein lähtenyt käyntiin.siivouspäiväksi sensijaan on joitakin kirppareita luvassa. täällä on myös nautittu tästä lämmöstä.lapsetkin ovat aamusta iltaan ulkona. ei tarvitse paljoa illalla houkutella nukkumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilahduin kovasti tuoleista. Ensi kerralla laita oma koju pystyyn siellä ravintolapäivässä niin johan lähtee käyntiin! :) Monellakin tutulla oli nyt ollut. Yksi kertoi pitäneensä vohvelikojua ja se oli ollut tosi suosittu. Taikinaa helppo tehdä lisää tarpeen mukaan.

   Poista