keskiviikko 1. toukokuuta 2013

vappu 2013 -- may day 2013

kiitos anskun, kun hän FB:ssa mainitsi vappushokkelosta. en tiennyt, että se on taas ulkoilmassa. nykyään tapahtuma on kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa, minne mekin suuntasimme ja johon ihastuin kovasti. kesemmällä minua kiinnostaisi nähdä mm. puutarhan japanilaiset lajit, joita jo nyt hieman tutkimme S:n kanssa. 

tykkään vappushokkelo-tapahtumasta, koska se on lämminhenkinen, rauhallinen (vaikka paljon lapsiperheitä liikkeellä) ja luonnonläheinen. esikoisemme eivät enää erityisemmin perustaneet shokkeloradasta, mutta he tykkäsivät papukaijoista ja muista eläimistä ulkona ja sisällä, mikroskoopeista, pikinikistämme, koiratanssiesityksestä ja hauskanrennosta sieninäytelmästä. 

kumpulasta siirryimme kotorannoille. voi miten kauniin vappuilman lopulta  saimmekaan. rannalta mukaamme tarttui poikien ystävä. iltapäivällä mieheni vaihtoi vihdoin autoomme kesärenkaat. eilen vappuaattona M oli mukavissa juhlissa. me muut päätettiin jäädä kotiin, vaikka seura olisi ollut mitä mainioin.

2 kommenttia:

  1. sielläkin ollut ihana ilma eilen...täällä aika tuulinen ja nyt porukka nuhassa ja yskässä.olen muuten taas takaisin tietokone-elämässä! kuukauden mittainen tietoliikennekatko päättynyt meillä...

    VastaaPoista
  2. Tänään oli tuulista täälläkin ja aika kylmä, vaikka aurinkoa, mutta eilinen oli ihan mahtava. Ei edes rantsussa tuullut. Kiva kun olet taas maisemissa:)

    VastaaPoista