perjantai 12. kesäkuuta 2015

kesäinen helsinki nro 2 -- summery helsinki II


mieheni minulle lahjaksi tekemä tarjotin. jokainen pieni mosaiikkilaatta on siihen käsin sommiteltu! tänään tulin kotiin helsinkipäivästä -- tai mieheni haki meidät! minut ja kaksi lastamme. kotona odottivat puhtaat olkkarin ikkunat. ja illallinen. välillä pidän itsestäänselvyytenä mieheni ominaisuuksia. erityinen, erikoinen. aina valmis palvelemaan ja ajattelemaan parastani.


oli kiva, kun yksi päivä kaikki lapsemme innostuivat leimasimilla tekemään robotteja. ja jopa toisenakin. W keksi vauvarobotin, jolla on vaippa. :-) se on tuo söpö pieni robotti alavasemmalla. E tykkäsi tehdä tanssivia robotteja.


isoäidin perintöä. hän jo rajan toisella puolen.

parsakaalia, yksi hassu sipuli ja lehtikaalia. 


mökkivierailulta. minimökki. suloinen, ihana! ja ihanat merimaisemat.


kahvila regatta. aah, meren äänet ja tuulahdus sielläkin. 


syreenin tuoksua. riippukeinu kaivarissa.


levollista, kaunista, kiva katsoa kauas. helsinkipäivän konsertissa.leikkipuistossa oli mukava istua, nauttia auringosta ja seurastamme.


sekä minä että mieheni haahuilemme nyt ulkosalla harvase ilta ihastelemassa kaikenlaista eteen tulevaa. mietin, olenko aiemmin nauttinut näin paljon? eilen tuntui siltä, että olisin voinut kuvata kaikkia ilta-auringossa kylpeviä rakennuksia, joita vastaan tuli! niitä "rumiakin". ja ihmisjoukkoja tai pariskuntia idyllisissä ja mitä kekseliäimmissä kohdissa istumassa iltaa. tervehdyttäviä näkymiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti