keskiviikko 14. lokakuuta 2015

kaunista ja koleaa -- beautiful and chilly


kylmemmät ilmat ovat saapuneet, mutta niin kaunista on ollut!
esikoisemme pelaavat koripalloa. välillä kun vien heidät peliin, ovat mukana myös kaksi nuorempaa lastamme (jos mieheni on työreissussa tai no joskus olemme kaikki mukana). peliä ennen pelaajilla on puolen tunnin lämmittely, jolloin yleensä vien pienemmät lapsemme ulos kävelylle. useimmiten korishallien takaa tai läheltä löytyy joku metsikkö, vaikka ei aina uskoisi. :-) näin tälläkin kertaa. ihanaa!   

metsikön kauniit kiviportaat.innostuimme yksi päivä tekemään guacamolea ja kaikkea muuta hyvää jääkaapista ja kaapeistamme löytyneistä aineksista.kävimme sunnuntaina perheenä kävelyllä kauniissa sibeliuspuistossa. taas aurinko paistoi... niin kaunis oli tuo syksyinen valo vihreää nurmea ja puita vasten. ihmeen vihreänä vielä monet puut tuolla olivat! 

pojat etsivät ja keräsivät tammenterhoja ja hevoskastanjoita innokkaina. taskuihin ja tuliaisiksi maalle. 


minulla on ollut käytössä jo lämpimin talvitakkini ja villapipo. :D no, tänään oli jo onneksi hieman lämpimämpää ja pystyin kulkemaan taas ilman pipoa ja vaihtamaan vähän kevyempään takkiinkin. :)

rentouttavaa syyslomaa! (sinulle, jolla sellainen menossa). minä saan lomailla loppuviikon. odotan innolla mm. metsässä kävelyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti