torstai 22. lokakuuta 2015

maaseudun ihanuutta -- countryside loveliness


syysloman säät olivat kyllä erityisen upeat. harvinaisen lämmin ja kuiva on lokakuu ollut. 

nautimme maalla viimeisistä souteluista, sammaleisessa metsässä kävelemisestä, perheeni kanssa oleilusta (on niin ikävää, että jossakin vaiheessa vanhempani kuolevat :-( tai no, emme koskaan tiedä, mikä on lähtöjärjestys!) ja saunomisesta.  

teimme isosiskoni kanssa retken mökille. oli ihana, kun siellä lapset innostuivat taiteilemaan kävyistä, tekemään liidokkeja ja muuta ehdottamatta. minäkin inspiroidun reissun aikana luonnosta. kävelin yksin tiheässä aurinkoisessa metsässä. sitten tulin aukiolle, missä huomasin savea maassa. hain työkalut. ajattelin tehdä savesta hieman löysempää, muotoilusavea lapsille ja itselleni, mutta lopulta siitä tulikin savikylpy minulle ja miehelleni. :D kylpy oli aivan mahtava! jaloista tuli niin pehmeät. ihmettelin. kesällä uusiksi koko vartalolle ja lämpimässä. saven kanssa läträtessäni googlailin savikylpyohjeita ja sain tietää, että savikylpy olisi hyvinkin terveellistä. :-) mene ja tiedä. poistaa myrkyt ja auttaa mm. autistilapsia. 


siskoni keskimmäisen lapsen upea ja rakas kivikokoelma.arjen kauneutta. siskoni oli saanut oman hevosen!
retkellä jälkkäriksi banaania. serkkuni paikka, jossa hän toteuttaa itseään. ilman alan koulutusta hän on rakentanut oman tunnelmallisen miniatyyrimökin ja tässä rakenteilla on savusauna.
W:n mukana matkassa oma pehmeä nallekarhu. 


S:n tarvikkeita. 


äidin hernekeitto tulilla.
osmankäämi. uskomattoman pehmeä! keräsin nokkosten uusimpia kärkilehtiä kotiin sämpylöitä varten.

rakkaan isoäidin luona. hän on vielä keskuudessamme. isoäidin syvä huokaus: "toivon, että taivaan isä ottaisi jo pois". saimme vielä kauniin yhteisen lämpimän keinuhetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti