torstai 7. lokakuuta 2010

ideas -- ideoita

kirjastossa oli iso kakkukirja, jonka sivuilta napsin muutaman kuvan. onkohan törkeää esitellä niitä täällä? no, ainakin mainostan kirjaa: annie rigg, 'satumaiset synttärikakut -- leivo lasten kutsuille'. ei sillä että parhaat kakut aina esittäisivät jotakin, mutta musta nämä oli aika kivoja.

there was a big birthday cake book in the library and i took couple of pictures. is it ok to show them here? well, at least i will advertise the book: annie rigg, 'birthday cakes for kids'. i'm not saying that the best cakes always look like animals, boats etc. but i thought these were quite nice.





tämän voi tehdä valmiiksi jo paljon etukäteen.

this can be prepared lots before the party.




huom. kynttilöiden paikka.

see the location of the candles.






lähinnä vain ihastelen. ehkä joskus kokeilen jotakin. on meille kyllä tulossa merkkipäiviäkin: meidän seitsenvuotishääpäivä tässä kuussa, marraskuussa M:n ja E:n synttärit ja isänpäivä. kakkuintoilusta voinette päätellä, että pahoinvoinnin aika on ohi!

i'm mostly just admiring these. we would need cakes or some other treats though soonish: our seven years wedding anniversary is coming this month and there will be M's and E's birthdays and the father's day in november. you might notice that the nausea is gone since i'm introducing sweet cakes here!

8 kommenttia:

  1. siis odotas hetki, pahoinvointi!!? have i missed something?!

    pöllö on muuten mun suosikki!

    VastaaPoista
  2. hyvä että herkut alkaa maistua taas ja varsinkin et olo helpottaa!mahtavia kakkuja jos jaksais seur.juhlissa jotain erikoista väkertää...m

    VastaaPoista
  3. I am glad the nausea is gone! You must eat many many cakes now! ;)

    (I really like the owl cake, too.)

    Happy 7 years of marriage!

    VastaaPoista
  4. mulla oli omilla 7-vuotissyntäreillä my little ponyn pään muotoinen kakku. unohtumatonta!

    VastaaPoista
  5. Pamela: Kyllä, paljastus tapahtui muutama postaus sitten. Pöllö on niin suklainen, kekseliäs ja varmaan aika vaivaton toteuttaakin että tykkään myös!

    m: Kaikki maistuu tällä hetkellä vähän liikaakin. Eilen söin kolmen ruokalajin illallisen ihan tosta vaan ja ei edes tullut täysi olo. Miten niitä annoskokoja osais pienentää.

    Isa: Thanks Isa! It's good to be his wife... So it's always nice when the Anniversary comes.

    Heli: Siinä on ollut kekseliäs kakuntekijä :D Poninpää! Pikkutytön kiinnostuksenkohde kakuksi, mikä on ihailtavaa ja kiva kuulla että nuo voi jäädä mieleen. Minulla oli aina sama. Äidin mansikkakermakakku, joka on kyllä paras täytekakku jonka tiedän, mutta se oli vähän tylsä näky lapsena.

    VastaaPoista
  6. Onnea raskauden johdosta!! Herkullisen nakoisia kakkuja.

    VastaaPoista
  7. onpa ihana kakkukirja! kiitos vinkistä, ehkä hankin sen itselleni kun jouluna tullaan sinne päin (jos kaupasta mahtaa löytyä). kiva, että pahoinvointi on ohi! mä muistan yhden mun lapsuuden synttärikakuista, siihen äiti oli taiteillut norsun ja siitä on onneksi valokuva. se oli hieno kakku ja ylpeänä sitä esittelin synttärivierailleni. se tarjoiltiin ulkona pihalla huvilateltassa :). näistä muistoista, omistani ja teidän muiden, että ei ole hukkaan heitettyä aikaa luoda lapselle kivoja juttuja, ne ovat tosiaan ikimuistoisia!

    VastaaPoista
  8. lintsi: olen kuullut että sun äiti on ollut ja on oikea juhlien ja tunnelman luoja. taidat itsekin tulla äitiisi, mitä nyt olen seurannut ja mitä sua tunnen. arvostan sellaista. siis ainakin siinä tapauksessa jos se hössötys ei mene seurustelun ja hyvän olon ohi.

    VastaaPoista