torstai 14. lokakuuta 2010

onnea -- happiness

pienenä tehtiin "onnea on" listoja. koulussa, kerhossa tai jossakin, en tarkalleen muista missä. ja ostettiin r-kioskilta suklaasydämiä, joiden rasiassa oli alaston tyttö ja poika ja teksti "love is" tai "rakkautta on". tänään olen huomannut monia onnea on -asioita.

as a child we sometimes made "happiness is" lists. at school, at a club or somewhere, i don't remember exactly where. and we bought some chocolate hearts in little cases that had a picture of a naked girl and a boy and a text "love is". today i noticed many happiness is -things.


onnea on mies, joka jaksaa niin paljon.

happiness is a husband who does and handles so much.


ooh, onnea on keitetyt ruusukaalit. (ja vähän voita päälle).

oh, happiness is some boiled brussels sprouts. (and a little bit of butter on them).



onnea on olla lapsen kanssa. (halusi auttaa wc:n siivoamisessa. kantoi mukanaan porakoneet, sahan jne. ja teki töitä ihan tosissaan, tiiraillen ja zoomaillen pönttöä suurennuslasilla. lopuksi vielä mainitsi miten kiva oli auttaa).

happiness is spending time with a child. (he wanted to help cleaning up the bathroom. carried the drills, a saw etc. with him and worked so seriously, watching and zooming the toilet with a magnifying glass. in the end he even told how nice it was to help).



onnea on lähikirjasto. (ja tämä aivan mahtava kirja! yhdessä kohdassa nauroin niin että en voinut lopettaa).

happiness is a library near us. (and this book! on one page i laughed so much i couldn't stop).



onnea on innoittavat ajatukset ja sämpylätuliaiset.

happiness is inspiring words and roll "greetings".



4 kommenttia:

  1. Ihanaa on tehdä onnea on lista.Minäkin sitä harrastan ja olen kehoittanut lapsiani välillä laatimaan sellaista listaa.
    Onni oli minulle tänään kun poikani kertoi että hänen kaveri oli kysellyt voisinko minä kutoa hänelle villasukat.Tuntui tosi kivalta.
    Nyt juuri tuntuu että onni olisi iso kattila täynnä ruusunkaalia ja oikein kunnon voita.BG

    VastaaPoista
  2. Hei, muistan tuon rasian. En kyllä ehkä koskaan syönyt niitä karkkeja. Onnea on myös lukea hyvän mielen tuovia blogipostauksia.

    VastaaPoista
  3. Voi että Heini osuit asian ytimeen :) Miten paljon onnenaiheita meillä onkaan ympärillämme, sellaisia ihan pieniä asioita, joista tulee hyvä mieli. Arkiset jutut on niistä parhaita, pitäisi vaan aina muistaa että onni on tässä ja nyt! -Tiina-

    VastaaPoista
  4. BG: Ihana kun teet noita listoja. Täytyis itse muistaa kans joskus listata ajatuksiaan ja ihailla pitkää listaa :) Villasukkahomma on kyllä aika hellyttävä. Suorastaan kunniatehtävä.

    Kiitos Anna :) Googlailin noita love is kuvia. Oli hauska katsella pitkästä aikaa!

    Tiina: Todellakin, tässä ja nyt kun muistais eikä kiirehtis ja toimittais kaikenlaista niin usein kun mulla on tapana...

    VastaaPoista