keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

kesä -- summer

kesä taitaa olla kun ei meinaa ehtiä bloggaamaan. kerronpa hieman viime päivien kivoista jutuista.
kävin kirjastossa ja ilahduin kovasti kun siellä oli tarjolla (varattavissa) kivoja kirjauutuuksia ja vieläpä runsain kappalemäärin. nyt odottelen omaa vuoroani näistä:

- surrur, tee oma marimekkosi
- vintagen viemää
- vanha amanda blake soulen kirja: creative family

kiinnostava uutuuskirja kaj & frank, esineitä ja lähikuvia oli hyllyssä! mukaan lähti myös 'country living, tyylikästä asumista pohjoismaissa', joka on osoittautunut erittäin mielekkääksi lukukokemukseksi. paljon tietoa, historiaa, ei vain kuvia. aina silloin tällöin lainaan puutarhakirjoja (ihanniinkuin muka joskus minulla olisi puutarha). nyt lainasin sellaisen kuin suomalaisia unelmapuutarhoja.

W sai lahjaksi ensimmäisen autonsa :). helistinauton. sain mukavia vieraita parinakin päivänä. äitejä tästä läheltä. kiitos kivoista lahjoista, en sellaisia osannut odottaa ollenkaan.

kevätjuhlat ovat aina niin liikuttavia. E istuu tässä kerhonsa juhlassa. uskalsi mennä eteen laulamaan mutta piti sormet suussa melkein koko ajan :). sitten katseli kaukaa ystäväänsä ja sanoi: "L näyttää ihan prinsessalta". kaunis hänen prinsessansa olikin. vaaleat pitkät hiukset kiharalla, vaalea pitkä otsis ja sivuilla korvien päällä pinnit, joissa roikkui helmiä.


D:n ja S:n keväinen juhla oli leppoisa. sisällä ja ulkona olimme (luokasta on ovi pihaan). heidän opettajalleen piti sanoa hei hei. muuttaa pois. hän on ollut aivan uskomattoman hyvä opettaja. onneksi apuopettajaa vielä näemme jatkossakin. hänellä on suuri sydän. ihmettelen miten kärsivällisyys ja lempeys pysyvät hänellä päivästä toiseen tämän vauhdikkaan lauman kanssa.

juhlista menimme lempipaikoille rauhoittumaan, leikkimään metsässä, kävelemään rannoilla, makaamaan auringossa, syömään illallista. täällä sielu lepää!

S löysi nämä hanhenpoikaset ja huusi meidät paikalle. edessämme ui joutsenia. laskimme että peräti 11 joutsenta!



tänään oli kirppispäivä samalla kun varasin pöydän hietsusta. ostimme E:lle pikkuauton (0,50e), W:lle hatun (0,50e). hiusklipsut löysin kotimatkalla roskalavalta. ja kirjoja.




tämä vanha englantilainen muoviastia on fida lähetystorilta (1,5 e). tälle onkin käyttöä jo heti sunnuntaina. meillä on piknik silloin muutaman ystäväperheen kanssa vauvamme nimenanto ja siunaustilaisuuden jälkeen.

2 kommenttia:

  1. hieno helistin! taidankin arvata kenen teos ;) ja samaista levyä kuunneltu tänään...

    VastaaPoista